خرید کیت الایزا TSH با بهترین کیفیت

فهرست مطالب

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

آشنایی با غده تیروتروپین یا TSH

تیروتروپین (TSH) هورمونی است که از غده هیپوفیز ترشح و باعث تحریک نمودن غده تیروئید می‌شود. TSH دارای دو زیر واحد؛ به نام های آلفا و بتا می‌باشد که به واسطه‌ی پیوندی غیر کووالانی به یکدیگر متصل هستند. ساختار بنیادین در آلفای TSH با ساختار دیگر گنادوتروپین ها برابر است، اما زنجیره بتا یکسان نیست. میزان آزاد سازی هورمون TSH از راه غلظت هورمون های T3 و T4، به واسطه‌ی هورمون TRH (هورمون رها کننده تیروتروپین) کنترل می‌شود.

کیت الایزا TSH چیست و با آن چه نوع آزمایشی انجام می‌شود ؟

یکی از اساسی ترین نیاز های آزمایشگاه خرید کیت الایزا TSH است. این کیت برای تشخیص تیروئید مورد استفاده قرار می‌گیرد و به آن کیت TSH ، کیت تیروئید TSH و کیت هورمون TSH نیز گفته می‌شود.

مناسب ترین راه جهت اندازه گیری میزان و عملکرد تیروئید، سنجش سطح TSH موجود در خون است. اگر نتیجه کیت نشانگر بالا بودن یا پایین بودن سطح TSH (نسبت به مقدار طبیعی آن) باشد، این به معنای عملکرد نامناسب غده تیروئید است.

اگر سطح هورمون های T3 و T4 موجود در خون بیش از حد نرمال باشد، فرد علائمی ناشی از پرکاری تیروئید را تجربه خواهد کرد. شایع ترین عامل شناخته شده در پرکاری تیروئید یک اختلال مزمن به نام بیماری گریوز است که در آن سیستم ایمنی بدن کارکرد معمول خود را ندارد و بدن هورمون هایی تولید می‌کند که به TSH شباهت دارند و به همین جهت، هیپوفیز TSH کمتری را وارد جریان خون می‌کند.

از طرف دیگر، اگر سطح هورمون های تیروئیدی در خون کم تر از حد نرمال باشد، منجربه کم کاری تیروئید می‌شود. در کم کاری تیروئید میزان هورمون های T3 و T4 نرمال است، اما میزان TSH بیشتر از حد نرمال است. رایج ترین علت برای کم کاری تیروئید، تیروئیدیت هاشیموتو است.

بیماریی هایی که به علت عدم تنظیم هورمون TSH ایجاد می‌شوند

بیماری هایی که باعث زیاد شدن TSH خون می‌شوند عبارتند از: هیپوتیروئیدی که بصورت مادرزادی در نوزادان وجود دارد، کم کاری تیروئید تحت بالینی، کم کاری تیروئید نوع یک، رادیوتراپی، برداشتن غده تیروئید، هاشیموتو، تومور های ترشح کننده TSH .

بیماری هایی که باعث کم شدن TSH خون می‌شوند عبارتند از: پرکاری تیروئید تحت بالینی، بیماری گربوز، گواتر مولتی ندولار سمی، آدنوم تیروئید سمی و تیروئیدیت گرانولوما با نیمه حاد.

کیت الایزا TSH انسانی و مکانیزم

 کیت TSH انسانی بر اساس اندازه گیری عکس العمل ایمونو آنزیماتیک بر سطح فاز جامد تهیه شده است. سیستم این کیت به گونه ای است که از دو نوع آنتی بادی منوکلنال استفاده می‌شود. آنتی بادی منوکلنال قادراند علامت های آنتی ژنتیک متفاوتی را روی ذرات TSH تشخیص ‌دهند. در ابتدا در حفره های پوشیده شده از آنتی بادی ها TSH، نمونه های بیمار و سرم کنترل ریخته می‌شود. پس از آن آنتی بادی شماره دو ضد TSH  که به HRP وصل است، به داخل حفره ها افزوده می‌شود. در ادامه انکوباسیون انجام می‌گیرد و بعد از شستشو، سوبسترای TMB را می‌افزایم که باعث تولید رنگ آبی می‌شود. همبستگی مستقیمی بین شدت رنگ تولید شده و غلظت TSH نمونه ها وجود دارد. پس از افزودن متوقف کننده رنگ آبی تغییر یافته و تبدیل به زرد می‌شود. غلظت رنگ بدست آمده با اسپکتروفتومتر در طول موج 450 نانومتربررسی می‌شود.

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

مزیت های استفاده از کیت الایزا TSH

از مزیت های استفاده از کیت الایزا TSH؛ سرعت بالای کار، حساسیت زیاد، تکرار پذیری و اعتبار نتایج و شیوه کار آسان می‌باشد. اما اعتبار نتایج و قابل اعتماد بودن آن تا حدود زیادی مانند دیگر شیوه های آزمایشگاهی، به طریقه صحیح انجام دادن کار و توجه به جزئیات بستگی دارد. داخل هر کیت یک پروتکل مخصوص وجود دارد که قبل از شروع، باید مرور شود.

چگونگی روش کیت الایزا TSH و انواع آن

الایزا یک روش است که با استفاده از آن قادر به اندازه گیری و شناسایی پپتیدها، آنتی بادی ها و پروتئین ها می‌شویم. این روش، یکی از برترین روش ها برای بازشناخت تیتر آنتی بادی ها است.

ELISA می‌تواند با موفقیت در بررسی کمی آنتی ژن های یک نمونه (که عموما به شکل کیت های قابل دسترس هستند) به کار رود. از کیت الایزا با توجه به اندازه گیری حدود غلظت مارکر هدف، برای تشخیص بیماری های تیروئیدی، قلبی، تومورها و بیماری های متابولیکی استفاده می‌شود.

شیوه های مختلف اجرای تست الایزا عبارتند از:

  1. الایزای مستقیم
  2. الایزای غیر مستقیم
  3. الایزای ساندویچی
  4. الایزای رقابتی

طریقه کار با کیت الایزا TSH

کیت های TSH الایزا بر اساس روش ساندویچ و با به کارگیری آنتی بادی های مونوکلونال انجام می‌شوند.
در الایزای ساندویچ آنتی بادی های مخصوص را در ته میکروپلیت ها کوت می‌کنیم. پس از آن نمونه مورد مشاهده که دارای آنتی ژن هایی با غلظت نا مشخص است به همراه محلول هایی که غلظت مشخصی از آنتی ژن دارند، به جهت اینکه به آنتی بادی متصل شوند، به حفره های جداگانه‌ای ریخته می‌شوند. در صورتی که آنتی ژن در نمونه موجود باشد و انکوباسیون به قدر کافی انجام شود، آنتی ژن ها می‌چسبند. آن دسته از آنتی ژن ها که متصل نشدند بعد از شستشو از بین می‌روند و آنتی بادی جایگزین به حفره ها ریخته می‌شود. هر چقدر در محلول آزمون، آنتی بادی بیشتری حضور داشته باشد، آنتی بادی دوم به همان میزان بیشتر متصل می‌گردد.

بعد از انجام انکوباسیون، مجددا فرایند شستشو و از بین رفتن آنتی بادی های دومی که نچسبیده اند انجام می‌شود.در ادامه HRP با غلظت معین اضافه می‌شود و برای متصل شدن به آنتی بادی، به آن زمان داده می‌شود.
مرحله بعد شامل شستشوی نهایی و حذف تمامی آنزیم های نچسبیده می‌باشد و بعد ازآن، به جهت اینکه سوبسترا به تولید محصول رنگی بپردازد، لازم است با یک رنگ‌زا همراه گردد. پس از اتمام رنگ‌زایی، محلول متوقف کننده اضافه شده و میزان تولید شده رنگ، نشاندهنده‌ی مقدار آنتی ژن موجود در نمونه است. رنگ تولید شده با استفاده از دستگاه بررسی می‌شود و با توجه به آن یک منحنی از مقدار جذب نوری نسبت به غلظت آنتی ژن ها رسم می‌گردد. با مشاهده نمودار قادر خواهیم بود مقدار آنتی ژن ها را محاسبه کنیم.

قیمت کیت الایزا TSH

قیمت کیت tsh monokit  788,600 _ 433,400 تومان

قیمت کیت tsh ideal    665,500 _ 365,500  تومان

قیمت کیت tsh pishtaz teb  700,000 _ 390,000 تومان

خرید کیت الایزاTSH با بهترین کیفیت

برای خرید کیت الایزا TSH و دیگر محصولات آزمایشگاهی با کیفیت، کافی است به وبسایت نیاز آزمایشگاه NiazeAzmayeshgah.com سر بزنید. با استفاده از وبسایت ما، خریدی اینترنتی؛ با قیمت مناسب و ضمانت اصل بودن و همچنین تحویل در کمترین زمان ممکن را تجربه خواهید کرد.

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

راه های ارتباطی با ما :