تجهیزات آزمایشگاه https://niazeazmayeshgah.com تجهیزات آزمایشگاه Thu, 12 Jan 2023 06:24:23 +0000 fa-IR hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.0.6 کیت الایزا انسولین https://niazeazmayeshgah.com/%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-%d8%a7%d9%86%d8%b3%d9%88%d9%84%db%8c%d9%86/ https://niazeazmayeshgah.com/%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-%d8%a7%d9%86%d8%b3%d9%88%d9%84%db%8c%d9%86/#respond Wed, 05 Oct 2022 11:39:21 +0000 https://niazeazmayeshgah.com/?p=4038 کیت الایزا انسولین + مشخصات و خرید آنلاین فهرست مطالب پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید : کیت تیروئید T4 کیت الایزا انسولین کیت انسولین یکی از کاربردی‌ترین تجهیزات طبی در آزمایشگاه‌ها است. با استفاده از کیت انسولین می‌توان، غلظت هورمون انسولین در خون را اندازه گیری کرد. مطمئن‌ترین روش برای اندازه گیری میزان انسولین در [...]

نوشته کیت الایزا انسولین اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>

کیت الایزا انسولین + مشخصات و خرید آنلاین

فهرست مطالب

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

کیت الایزا انسولین

کیت انسولین یکی از کاربردی‌ترین تجهیزات طبی در آزمایشگاه‌ها است. با استفاده از کیت انسولین می‌توان، غلظت هورمون انسولین در خون را اندازه گیری کرد. مطمئن‌ترین روش برای اندازه گیری میزان انسولین در خون، استفاده از کیت الایزا انسولین است. در این مقاله قصد داریم ضمن بررسی راهنمای خرید کیت الایزا انسولین، به بررسی مشخصات و کاربردهای این محصول نیز بپردازیم؛ همراه ما باشید.

مشخصات کیت الایزا انسولین

کیت ELISA انسولین انسانی یک سنجش ایمنی مرتبط با آنزیم در شرایط آزمایشگاهی است که  برای اندازه گیری کمی میزان انسولین انسانی و پروانسولین در سرم، پلاسما، سوپرناتانت های کشت سلولی و ادرار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اساس کار کیت الایزا انسولین، واکنش‌های ایمونولوژیک است که از واکنش آنتی ژن نیز برای تعیین میزان انسولین سرم استفاده می‌شود. توجه داشته باشید که مقدار نرمال انسولین در بدن 60 پیکو مول در هر لیتر است. بنابراین با جداسازی انسولین و سنجش میزان آن در بدن با استفاده از کیت‌های الایزا می‌توان وضعیت بیمار را از نظر ابتلا به قند خون را مورد بررسی قرار دهیم.

روش های اندازه گیری انسولین

برای اندازه گیری میزان انسولین در خون انسان از روش‌های متفاوتی استفاده می‌شود؛ کاربردی‌ترین روش‌های مبتنی بر آزمایش خون برای اندازه گیری انسولین به شرح زیر است:

آزمایش GLU برای اندازه گیری گلوکز خون: یکی از متداول‌ترین روش‌های اندازه گیری میزان انسولین در بدن، آزمایش GLU است. انواع دیابت نوع یک و دو، دیابت بارداری و هیپوگلیسمی با این آزمایش تشخیص داده می‌شود.

آزمایش تحمل گلوکز خون (GTT): یکی از آزمایشات مورد نیاز برای مادران باردار در هفته 26 تا 30 بارداری است. در صورت بالا قند خون مادر نمی‌توانیم به صورت قطعی دیابت بارداری را تشخیص دهیم به همین دلیل از آزمایش تحمل گلوکز خون برای بررسی عملکرد انسولین در بدن استفاده می‌کنیم. برای انجام تست تحمل گلوکز باید ناشتا باشید و در فواصل یک ساعت و دوساعت پس خوردن محلول گلوکز، قند خون شما اندازه گیری شود.

سایر روش‌های اندازه گیری انسولین بدون نیاز به آزمایش خون، با استفاده از کیت انسولین عبارتند از:

روش الکتروفورز در ژل: این روش برای جداسازی مقادیر انسولین از پلاسما یا ادرار استفاده می‌شود. در واقع ماده انسولین به دلیل اختلاف باری که با سایر مواد دارد، در ژل به سمت قطب مخالف دستگاه حرکت کرده و به راحتی از ماده مورد نظر جداسازی می‌شود.

روش کروماتوگرافی (HPLC): این روش برای جداسازی و اندازه گیری انسولین در خون مورد استفاده قرار می‌گیرد. اساس کار برخی از کیت‌های تشخیص قند خون نیز روش کروماتوگرافی با فشار بالا است. دقت این روش بسیار بالا می‌باشد اما به دلیل هزینه بالا، معمولا کارایی زیادی ندارد.

روش الایزا: این روش همواره به عنوان آسان‌ترین روش اندازه گیری انسولین در خون شناخته شده است. کم هزینه بودن کیت الایزا انسولین و عدم نیاز به دستگاه‌های پیشرفته برای این تکنیک، باعث گسترش کاربرد این محصول در آزمایشگاه‌ها و مراکز درمانی شده است.

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

کاربرد های کیت الایزا انسولین

ممکن است این سوال پیش بیاید که ” آیا کیت الایزا انسولین برای تشخیص انواع دیابت کاربردی است؟” پیش از بررسی پاسخ این سوال لازم است با انواع نمونه‌های بیماری دیابت یا همان قند خون آشنا شویم.

دیابت نوع یک: این نوع دیابت به دیابت وابسته به انسولین معروف است که به دنبال آسیب دیدگی سلول‌های تولید کننده انسولین، ایجاد می‌شود. در واقع عدم تولید انسولین در بدن باعث افزایش میزان قند خون در بدن می‌شود. بیماران مبتلا به انسولین نوع یک باید دوزهای متفاوتی از داروی انسولین را به صورت تزریقی دریافت کنند. در صورتی که برای سنجش میزان انسولین در بدن افراد مبتلا به انسولین نوع یک از کیت الایزا استفاده کنید، مقدار انسولین را نزدیک به صفر مشاهده می‌کنید. بنابراین در صورت مشاهده سطح انسولین نزدیک صفر یا کمتر از حد نرمال، بیمار مبتلا به دیابت نوع یک است.

دیابت نوع دو: در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو برخلاف دیابت نوع یک، میزان ترشح انسولین در بدن به اندازه کافی است اما سلول‌های گیرنده ماده انسولین در بدن دچار اختلال شده اند. بنابراین میزان انسولین در بدن افراد مبتلا به دیابت نوع دو بسیار زیادتر از حالت طبیعی است. اگر از کیت الایزا انسولین برای افراد مبتلا به دیابت نوع دو استفاده کنید، میزان انسولین بیشتر از حالت نرمال خواهد بود.

مزایای استفاده از کیت الایزا انسولین

کیت الایزا انسولین برای اندازه گیری انسولین خون بسیار کاربردی است اما استفاده از روش الایزا نسبت به سایر روش‌های دارای مزایای بسیار زیادی می‌باشد. مهم‌ترین مزایای استفاده از کیت الایزا انسولین عبارتند از:

  • کم هزینه بودن کیت انسولین الایزا
  • سهولت در استفاده از کیت‌های الایزا برای سنجش میزان انسولین در بدن
  • عدم نیاز به دستگاه‌های پیشرفته برای اندازه گیری انسولین بدن
  • دسترسی به جواب آزمایش بدون معطلی
  • کارایی بالا در آزمایشگاه‌های بالینی
  • دقت و صحت بالا در اندازه گیری انسولین بدن

بسیاری از آزمایشگاه‌های بالینی برای تسریع در فرآیند اندازه گیری انسولین مراجعه کنندگان از این کیت‌عای با کیفیت استفاده می‌کنند.

راهنمای خرید آنلاین کیت الایزا انسولین

کیت الایزا انسولین تحت برندهای مختلفی از جمله Monobind، Ideal، Pishtaz teb و diapro در مجموعه ما موجود است. شما می‌توانید با توجه به قیمت محصول و نیاز خود، کیت های الایزا انسولین را با دقت و کیفیت بالا از طریق سایت نیاز آزمایشگاه خریداری نمایید. کیت های الایزا انسولین از برند مونوبایند پر فروش‌ترین کیت‌های آزمایشگاهی هستند زیرا این نوع کیت دارای زمان انکوباسیون کوتاه‌تری هستند. برندهای ایرانی مانند پیشتاز طب نیز ارائه دهنده کیت الایزا با کارایی بالا و کیفیت مطلوبی هستند. معمولا کیت‌های الایزا تحت برند ایرانی نسبت به برندهای خارجی دارای قیمت مناسب‌تری می‌باشند؛ بنابراین برای استعلام قیمت و خرید آنلاین کیت الایزا انسولین، می‌توانید به فروشگاه معتبر نیاز آزمایشگاه مراجعه نمایید.

جمع بندی

کیت الایزا انسولین یکی از تجهیزات کاربردی در آزمایشگاه‌های بالینی است. این مدل کیت به عنوان تست سریع برای سنجش میزان انسولین در بدن مورد استفاده قرار می‌گیرد. اساس کار کیت الایزا انسولین، سنجش میزان انسولین بدن با استفاده از روش‌های ایمونو آنزیم می‌باشد. از جمله مزایای این محصول نیز می‌توان به دقت و صحت بالا، کاربرد آسان و کم هزینه بودن آنها اشاره کرد. همچنین بهترین روش خرید محصولات آزمایشگاه و کیت‌های الایزا، مراجعه به وب‌سایت نیاز آزمایشگاه می‌باشد.

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

راه های ارتباطی با ما :

نوشته کیت الایزا انسولین اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>
https://niazeazmayeshgah.com/%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-%d8%a7%d9%86%d8%b3%d9%88%d9%84%db%8c%d9%86/feed/ 0
کیت الایزا کرونا https://niazeazmayeshgah.com/%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%86%d8%a7/ https://niazeazmayeshgah.com/%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%86%d8%a7/#respond Wed, 05 Oct 2022 11:22:08 +0000 https://niazeazmayeshgah.com/?p=4028 کیت الایزا کرونا + مشخصات و خرید آنلاین فهرست مطالب پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید : کیت تیروئید T3 کووید-19 یا کرونا چیست ؟ کووید-19 یک بیماری تنفسی شدید است و به صورت عمومی به آن کرونا نیز گفته می‌شود. علائم رایج این بیماری عفونی تنگی نفس، تب، نابویایی و سرفه است. ناچشاشی، گلو درد [...]

نوشته کیت الایزا کرونا اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>

کیت الایزا کرونا + مشخصات و خرید آنلاین

فهرست مطالب

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

کووید-19 یا کرونا چیست ؟

کووید-19 یک بیماری تنفسی شدید است و به صورت عمومی به آن کرونا نیز گفته می‌شود. علائم رایج این بیماری عفونی تنگی نفس، تب، نابویایی و سرفه است. ناچشاشی، گلو درد و درد عضلانی از علائم کمتر رایج آن هستند. این ویروس عموما به وسیله‌ی سرفه و عطسه، که باعث انتقال قطرات ریز تنفسی  به دیگر افراد می‌شود، سرایت پیدا می‌کند. هنگامی که این ویروس وارد بدن می‌شود، سیستم ایمنی متناسب با ساختار پروتئین های ویروس، آنتی بادی هایی تولید می‌کند. ویروس کرونا حاوی چهار پروتئین است که اصلی ترین آنها که از آن برای متصل شدن به سلول های بدن استفاده می‌کند، پروتئین SPIRE است. از ابتدای شیوع بیماری کرونا در سال 2019، شرکت های دانش بنیان به ساخت کیت های الایزا کرونا مشغول اند تا با استفاده از آن ها تشخیص و روند درمان را تسریع بخشند.

در این نوشتار سعی داریم به معرفی و شناخت کیت های آزمایشگاهی و انواع آن، به ویژه کیت الایزا کرونا و نحوه استفاده از آن بپردازیم. با ما تا انتهای مطلب همراه باشید.

کیت آزمایشگاهی چیست ؟

کیت آزمایشگاهی یک نوع از تجهیزات آزمایشگاهی است که موارد استفاده زیادی دارد. برای بیماری هایی مثل بیماری قلبی، تیروئیدی و عفونی… کیت های مخصوص وجود دارد و در چند سال گذشته با ورود ویروس کرونا به کشورمان، کیت آزمایشگاهی کرونا نیز تولید شده است. این کیت ها توسط شرکت های متفاوت و با در نظر داشتن یک هدف خاص ساخته می‌شوند.

با تشخیص سریع و به موقع بیماری، شروع درمان و تجویز دارو بسیار راحت تر و بهتر انجام می‌شود. کیت های آزمایشگاهی یک شیوه مناسب جهت بررسی و تشخیص بیماری های گوناگون هستند که با دقت بالا در کمترین زمان، سلامتی بدن را مورد بررسی قرار می‌دهند.

طرز کار کیت های آزمایشگاهی

کیت های آزمایشگاهی انواع گوناگونی دارند و به شیوه های متفاوتی کار می‌کنند. برای استفاده از این کیت ها نمونه خون، بزاق و ادرار و… را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

به عنوان مثال، جهت شناسایی ویروس کرونا، نخست یک نمونه از قطرات خون شخص مشکوک به ویروس را گرفته و در محل معینی از کیت می‌گذاریم. پس از آن یک محلول به اسم بافر به خون اضافه می‌شود و بعد از گذشت مدت زمانی معین، نتیجه با علامتی که روی کیت نشان داده می‌شود، مشخص می‌گردد. البته مدت زمان تشخیص، به نوع کیتی که از آن استفاده می‌کنیم بستگی دارد.

اساسا کیت های آزمایشگاهی به دو گروه تقسیم می‌شوند: کیت های آزمایشگاهی تحقیقاتی و کیت های آزمایشگاهی تشخیصی.

کیت های تشخیصی

کیت های تشخیصی در آزمایشگاه های پاتولوژی و بالینی مورد استفاده قرار می‌گیرند. 5 مورد از کیت های تشخیصی رایج عبارت‌اند از:

  1. کیت تشخیص کرونا: از راه بررسی نمونه خون و بزاق بیماری را شناسایی می‌کند. نسل اول کیت های تشخیصی کرونا که در کشور ساخته شد، کیت های PCR بود. پس از آن کیت هایی به اسم Rapid Test ساخته شد اما چون به یک دوره 4 روزه جهت تشخیص نیاز داشت، نظر مساعدی نسبت به آنها وجود نداشت. و در آخر کیت الایزا (Elisa) کرونا به بازار آمد.
  2. کیت تشخیص بارداری: این شیوه‌ی تشخیص بارداری خیلی دقیق نیست و امکان دارد نتیجه به صورت کذب منفی یا مثبت شود. این کیت به واسطه‌ی بررسی نمونه ادرار انجام می‌شود.
  3. کیت تشخیص بیماری های عفونی: کاربرد این کیت ها بسیار زیاد است و جهت شناسایی بیماری هایی مثل هیپاتیت و سرخچه و… مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  4. کیت تشخیصی بیماری های قلبی: بیشترین کاربرد کیت های آزمایشگاهی، جهت تشخیص بیماری قلبی است. این کیت قطعه هایی الکتریکی و بدنه چوبی دارد و سر آن حسگرهایی دارد که محل قرار دادن بزاق شخص است.
  5. کیت تشخیص اعتیاد: از سریع ترین و راحت ترین راه ها برای تشخیص اعتیاد، استفاده از این کیت ها است. عملکرد این کیت بر اساس شناسایی مواد و داروهای موجود در ادرار شخص است.

کیت های تحقیقاتی

این کیت ها در زیست شناسی مورد استفاده قرار می‌گیرد و انواع گوناگونی دارد. کیت های سلولی، ژنتیکی و مولکولی از مهمترین کیت های تحقیقاتی بشمار می‌آیند.

  1. کیت PCR: از کیت های تحقیقاتی پرکاربرد است. PCR یک زنجیره متشکل از واکنش های شیمیایی می‌باشد. یک نمونه کوچک از ماده شیمیایی بسیار تکثیر می‌شود و مورد بررسی قرار می‌گیرد. عملکرد این کیت ها با دما است و مزیت استفاده از آنها، ارزانی و کاربرد آسان و سریع آنها است.
  2. کیت های الایزا: اساس عملکرد این کیت ها، عکس العمل بین آنتی بادی و آنتی ژن است. در مطالعات سلولی از این نوع استفاده می‌شود. الایزا خود به چهار روش جداگانه انجام می‌شود: الایزای مستقیم، الایزای غیر مستقیم، الایزای ساندویچی، الایزای رقابتی.
  3. کیت استخراج: از این کیت می‌توان جهت تفکیک DNA-RNA و همچنین تفکیک پروتئین از سلول استفاده کرد. اساس عملکرد این استخراج به این صورت است که سرم، خون، عصاره گیاه، بافت تازه و … از ماده بیرون کشیده شده و در انواع روش ها استفاده می‌شود.
  4. کیت های آمینواسید: استفاده از این کیت ها در صنایع غذایی و دارویی بسیار رواج دارد.

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

معرفی کیت الایزا کرونا و اساس کارکرد آن

همانطور که پیش تر گفته شد، کرونا بیماری تنفسی است که موارد شدید آن می‌تواند منجربه سندرم حاد تنفسی و ذات الریه گردد. این کیت ها جهت تست گرفتن از اشخاصی که سن آنها بالای 15 سال است و ناقل ویروس کرونا یا مشکوک به آن هستند، مورد استفاده قرار می‌گیرد.به واسطه‌ی این کیت، در طی مدت زمانی کمتر از 30 دقیقه، می‌توان نتیجه وجود یا عدم وجود ویروس در بدنمان را مشاهده کنیم. کیت الایزا کرونا یک کیت تشخیص آنتی بادی بر ضد COVID-19 و یک تست ایمنی سنجی آنزیمی با دو مرحله آنکوباسیون است که از چاهک هایی که به وسیله‌ی آنتی ژنهای COVID-19 پوشیده شده است، استفاده می‌کند. سرم فرد بیمار در نخستین انکوباسیون و آنتی بادی های مخصوص COVID-19 (در صورتی که وجود داشته باشد) متصل می‌شوند و پس از آن، شستشوی چاهک ها را خواهیم داشت تا پروتئین های غیر اختصاصی نابود شوند. در مرحله‌ی بعد کونژوگه آنزیمی به چاهک ها ریخته می‌شود. بعد از شستشو، ماده رنگزا به چاهک ها اضافه می‌گردد که غلظت رنگ آبی مطابق با کمپلکس ایمنی ایجاد شده در چاهک ها است. با اضافه کردن محلول متوقف کننده رنگ آبی تبدیل به زرد می‌شود که مناسب ترین میزان جذب نوری را در طول موج 450 نانومتر دارد.

محتویات کیت الایزا کرونا

این کیت ها دارای میکروپلیت پوشش داده شده، کنترل منفی و مثبت، بافر شستشو،محلول متوقف کننده، محلول آنزیم کونژوگه و محلول رنگزا می‌باشد.

یک نکته در خصوص کیت های تشخیصی کرونا

از آن جایی که کیت های الایزا کرونا به اندازه کافی دقیق نیستند، باید توجه داشته باشید که اگر مدت زمان کمی از ورود ویروس به بدن شما گذشته باشد، ممکن است نتیجه به اشتباه منفی شود.

خرید کیت الایزا کرونا

برای خرید کیت الایزا کرونا و دیگر محصولات آزمایشگاهی، به وبسایت نیاز آزمایشگاه NiazeAzmayeshgah.com مراجعه نمایید. با خرید آنلاین از وبسایت ما، با کیفیت ترین کیت ها را با قیمت مناسب و در کمترین زمان ممکن، تحویل خواهید گرفت.

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

راه های ارتباطی با ما :

نوشته کیت الایزا کرونا اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>
https://niazeazmayeshgah.com/%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%86%d8%a7/feed/ 0
کیت الایزا تیروئید https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-%d8%aa%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%a6%db%8c%d8%af/ https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-%d8%aa%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%a6%db%8c%d8%af/#respond Wed, 05 Oct 2022 10:58:55 +0000 https://niazeazmayeshgah.com/?p=4018 کیت الایزا تیروئید + مشخصات و خرید آنلاین فهرست مطالب پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید : کیت الایزا TSH تیروئید، غده ای درون ریز در بدن به شکل پروانه غده ی تیروئید در جلوی گردن است  که به عنوان غده ای درون ریز شناخته می شود و به شکل پروانه است‌. هر گونه اختلال و [...]

نوشته کیت الایزا تیروئید اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>

کیت الایزا تیروئید + مشخصات و خرید آنلاین

فهرست مطالب

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

تیروئید، غده ای درون ریز در بدن به شکل پروانه

غده ی تیروئید در جلوی گردن است  که به عنوان غده ای درون ریز شناخته می شود و به شکل پروانه است‌.

هر گونه اختلال و بروز مشکل در غده ی تیروئید باعث می شود سیستم کلی بدن دچار اختلال شود به همین دلیل انجام تست ها و آزمایشات مختلف به طور سالیانه برای بررسی وضعیت تیروئید شما حیاتی است .

تیروئید وظیفه ی بسیار مهمی را در بدن انسان دارد، این غده وظیفه دارد تا هورمون های تیروئیدی را ترشح کند‌.

این هورمون ها در متعادل نگه داشتن بدن انسان نقش مهمی دارند  و انرژی بدن انسان را تنظیم می کنند، همچنین دمای بدن و میزان سوخت و ساز های بدن را به نحوی کنترل می‌ کنند که برای فرد هیچ مشکلی به وجود نیاید.

پس اگر همیشه دوست دارید بخوابید و یا بر عکس بی خواب هستید، باید به وجود مشکل در تیروئید خود شک کنید، همچنین اگر به صورت ناگهانی وزن کم کردید یا چاق شدید هم باید به بررسی تیروئید خود از طریق کیت الایزا تیروئید بپردازید.

تیروکسین چیست ؟

تیروکسین نام هورمونی است که از غده ی تیروئید ترشح می شود؛ بررسی این هورمون و غده ی تیروئید به وسیله ی این کیت بسیار پر طرفدار تر از سایر روش ها است؛ زیرا نتیجه ای دقیق تر دارد و میتوانید با دقت بیشتری به بررسی بیماری خود بپردازید

دسته بندی کیت الایزا تیروئید

این نوع کیت دارای دسته بندی های بسیار گوناگون هستند و هر کدام برای تشخیص یک نوع بیماری استفاده می شوند، پس اگر به دنبال بهترین روش برای تست اختلالات موجود در بدن خود هستید استفاده از این محصول به شما پیشنهاد می شود؛ زیرا نتایجی کاملاً دقیق و منطبق دارند.

در این بین وجود مشکل در غده ی تیروئید و اختلالاتی که برای بدن انسان به وجود می آورد کاملاً مشهود می باشد؛ پس برای بررسی دقیق آن به یک آزمایش حرفه ای نیاز است.

این کیت با سابقه ای که دارد توانسته رتبه ی اول در آزمایشگاه ها برای انجام تست های مربوط به تیروئید را به نام خود ثبت کند.

کیت الایزا تیروئید چیست ؟

(ELISA )  مخفف عبارت nzyme-linked immunosorbent است که به عنوان روشی مدرن برای شناسایی و تشخیص کشف بیماری و ایمنی موجود در خون شناخته می شود.

تست الایزا یکی از آزمایش‌ های بسیار ارزان و مقرون به صرفه است که کاملاً دقیق می باشد.

این تست برای بررسی بیماری‌ های بسیار زیادی از جمله تیروئید به کار میرود که از آن با عنوان کیت الایزا تیروئید یاد می کنند، این تست به دلیل سرعت و دقت بالایی که دارد بسیار محبوب است.

هورمون محرکی به نام تیروئید در بدن وجود دارد که در علم آزمایشگاهی به آن (TSH) می گویند و این هورمون توسط سلول های هیپوفیز در بدن ترشح می‌ شود.

هورمون محرک تیروئید از دو زنجیره ی آلفا و بیتا تشکیل شده است که از طریق اتصالات کووالانسی  به هم دیگر متصل شده اند.

اگر فرد در زندگی دچار اختلالات غیر منطقی شد باید به وجود نا هماهنگی غده ی تیروئید در بدن خود شک کند.

پس اگر شما هم دچار علائمی همچون افزایش و کاهش وزن به طور ناگهانی شدید و یا دچار افسردگی شدید هستید، باید به آزمایش تیروئید خود از این طریق بپردازید.

این نکته را در نظر بگیرید بسیاری از افرادی که تیروئید کم کار یا پر کار دارند از آن بی خبر هستند، پس مطمئناً نمیتوانیم با بررسی علائم بالا بگوییم فرد تیروئید کم کاری یا پر کاری دارد؛ به همین علت بهتر است از این آزمایش استفاده شود تا تشخیص درستی در این زمینه داده شود و برای درمان این بیماری اقدامات لازم انجام شود.

شما با استفاده از کیت الایزا تیروئید میتوانید به بررسی وضعیت غده ی تیروئید در بدن خود بپردازید.

کیت الایزا در دور بالا سانتریفوژ می شود و برای ردیابی آنتی بادی یا آنتی ژن های موجود در بدن استفاده می شود.

کیت الایزا تیروئید را یک آزمایش ایمونووژیکی استاندارد میدانند که به  دو روش مستقیم و غیر مستقیم تقسیم می شود.

در روش غیر مستقیم  سرمی که رقیق شده است به آنتی ژن ها پوشش داده شده و به فاز جامد آن اضافه خواهند شد و سیگنال های موجود در آن آنتی بادی یا آنتی ژن ها را بررسی می کنند.

در روش مستقیم آنتی بادی و آنتی ژن ها به صورت مستقیم بر فاز جامد پوشش داده خواهند شد و بعد از آن آنتی ژن های مکمل را به سیستم اضافه می کنند.

شما با استفاده از  این تست در هر ساعتی از شبانه روز میتوانید به بررسی غده ی تیروئید خود بپردازید.

اگر داروهایی مصرف می ‌کنید و قصد انجام آزمایش از طریق کیت الایزا تیروئید را دارید نیازی به قطع مصرف داروهای خود ندارید؛ اما اگر با پزشک خود این موضوع را در میان بگذارید خیلی بهتر است؛ زیرا امکان دارد برخی از داروها بر عملکرد غده ی تیروئید شما تأثیر داشته باشند و در روند آزمایش مشکلاتی به وجود بیاورند.

در صورتی که پزشک شما متوجه شد علائمی  دارید که در تشخیص کم کاری و یا پر کاری تیروئید قابل تشخیص نیستند، برای شما آزمایش تیروئید تجویز می کند که برای اطمینان پیدا کردن از سلامتی یا مشکلات تیروئیدی شما استفاده از کیت الایزا تیروئید را پیشنهاد می دهند.

پزشکان برای سنجش میزان دقیق هورمون های تیروئیدی در بدن این نوع آزمایش را به شما معرفی می کنند؛ زیرا با استفاده از این کیت به راحتی و دقت بالایی نسبت به روش های دیگر می توانند به بررسی تیروئید کم کار یا پر کار بپردازند تا در تشخیص آن به درستی عمل کنند و دارو های مناسب را برای نوع بیماری شما تجویز کنند.

در بیشتر آزمایشگاه ها از کیت الایزا تیروئید برای سنجش آن استفاده می کنند، اما روش های دیگری همچون: لومینسانس و RIA وجود دارد.

برای این که با این محصول آزمایش بدهید نیازی به ناشتا بودن نیست اما اگر بخواهید جوابی دقیق بگیرید بهتر است ناشتا باشید .

برای انجام  آزمایش از طریق کیت الایزا تیروئید باید نمونه سرم و یا پلاسمای تازه‌ بیمار مورد بررسی قرار بگیرد‌‌.

کیت الایزا تیروئید علاوه بر این که دارای دقت بالایی است، امکان تکرار پذیری و صحت جواب هم دارد که دارای برند های مختلفی هستند که نوع کیفیت آنها با هم متفاوت می باشد.

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

علائم هشدار دهنده برای تیروئید

علائم کم کاری تیروئید:

  • احساس خستگی مداوم و خواب آلودگی زیاد
  • افزایش وزن
  • عدم توانایی در تمرکز
  • پوستی خشک
  • یبوست
  • ریزش مو
  • احساس سرما

 

علائم پر کاری تیروئید:

  • کاهش وزن
  • چشم های پف کرده
  • ورم کردن قسمت جلویی گردن
  • ضربان نا منظم قلب
  • استرس
  • تعرق
  • بی خوابی مفرط

در صورتی که هر کدام از این علائم  را در بدن خود مشاهده کردید نباید به کم کاری یا پر کاری تیروئید شک کنید؛ زیرا این علائم بستگی به شرایط زندگی و سبک آن، همچنین نوع مواد غذایی و تغییر فصل هم بستگی دارد؛ پس برای این که مطمئن شوید بهتر است تا به آزمایشگاه معتبری رجوع کنید و درخواست دهید تا از شما آزمایش تیروئید بگیرند؛ اما اگر جواب آن برای شما از اهمیت بالایی برخوردار است باید از کیت الایزا تیروئید استفاده کنید تا جوابی صحیح به شما بدهند و اگر مشکلی در ترشح هورمون های شما وجود دارد به زودی برطرف شود.

 

 

اگر بخواهیم بهترین برند این محصول را معرفی کنیم کار کمی سخت می شود اما از بهترین و مهم ترین برند هایی که به تولید این کیت پرداخته اند می توان به Autobio،

Wantai، Diazyme، fisher و Aesku اشاره کرد.

اما در کل تمامی این محصولات دارای حساسیت بالایی هستند و با دقت فراوان به بررسی غده ی تیروئید می پردازند.

روش های تست الایزا

این محصول دارای چهار مدل تست است که روش های بسیار زیادی برای انجام تست با این کیت وجود دارد.

۱.روش ساندویچ:

در این روش مراحل انجام تست بیشتر می شود به همین خاطر نتیجه گیری آزمایش خاص تر و دقیق تر است.

۲.روش رقابت و بازداری: از این روش برای موقعیتی استفاده می شود که یک پاد تن در دسترس است و یا analyte  بسیار کوچک می باشد، این روش هم دقتی بسیار زیاد دارد.

۳.روش غیر مستقیم:

در این روش به دلیل نیاز تعداد کمتری از پاد تن ها بسیار مقرون به صرفه است و هزینه های کمتری را در بر می گیرد.

۴.روش مستقیم:

 این روش تست بسیار سریع  و با دقت است و خیلی کم هزینه می باشد.

شما با استفاده از کیت الایزا تیروئید می توانید اطمینان داشته باشید که در حین انجام آزمایش زیر نظر یکی از مدرن ترین و حساس ترین در عین حال دقیق ترین تست ها قرار گرفته اید که می توانید بیماری خود را خیلی سریع درمان کنید.

جمع بندی

طبق تجربه و استفاده از این محصول در آزمایشگاه های سراسر کشور نتیجه گیری شده است که جواب و نتایج یک تست این کیت می تواند به صورت کیفی، نیمه کیفی و کمی باشد، علاوه بر این نتایج برای مقایسه با بقیه ی آزمایش ها به صورت نموداری تهیه می شوند که سرعت و دقت در تشخیص را افزایش دهند.

در نتایج کیفی جواب به صورت خیر و بله است؛ اما در نتایج نیمه کیفی تست در سطح های نسبی مقایسه خواهد شد.

با خواندن این مقاله نتیجه می گیریم که استفاده از کیت  الایزا تیروئید برای کسانی که با مشکلات تیروئیدی دست و پنجه نرم می کنند، بهترین گزینه است تا بتوانند نتایجی دقیق بگیرند.

 

 

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

راه های ارتباطی با ما :

thyroid nuddle

نوشته کیت الایزا تیروئید اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>
https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-%d8%aa%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%a6%db%8c%d8%af/feed/ 0
معرفی کیت الایزا تروپونین https://niazeazmayeshgah.com/%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-%d8%aa%d8%b1%d9%88%d9%be%d9%88%d9%86%db%8c%d9%86/ https://niazeazmayeshgah.com/%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-%d8%aa%d8%b1%d9%88%d9%be%d9%88%d9%86%db%8c%d9%86/#respond Wed, 05 Oct 2022 10:37:22 +0000 https://niazeazmayeshgah.com/?p=4004 کیت الایزا تروپونین + مشخصات و خرید آنلاین فهرست مطالب پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید : کیت تیروئید T4 معرفی کیت الایزا تروپونین تروپونین یکی از پروتئین های موجود در عضلات اسکلتی و عضله قلبی است که مشاهده این ماده در خون، معمولا نشان دهنده آسیب دیدگی عضلات قلبی یا سکته قلب می‌باشد. برای سنجش [...]

نوشته معرفی کیت الایزا تروپونین اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>

کیت الایزا تروپونین + مشخصات و خرید آنلاین

فهرست مطالب

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

معرفی کیت الایزا تروپونین

تروپونین یکی از پروتئین های موجود در عضلات اسکلتی و عضله قلبی است که مشاهده این ماده در خون، معمولا نشان دهنده آسیب دیدگی عضلات قلبی یا سکته قلب می‌باشد. برای سنجش تروپونین در خون از آزمایش خون، رپید تست و کیت‌ الایزا استفاده می‌شود. کیت الایزا تروپونین وسیله‌ای کاربردی برای تشخیص کیفی تروپونین قلبی در خون، سرم انسان و پلاسما است. در این مقاله از وب سایت نیاز آزمایشگاه قصد داریم ضمن بررسی راهنمای خرید کیت الایزا تروپونین، کاربردهای این محصول را نیز بررسی کنیم؛ با ما همراه باشید.

هدف از انجام آزمایش تروپونین چیست؟

تروپونین نوعی پروتئین است که در ماهیچه‌های قلب یافت می‌شود، این پروتئین به طور معمول در خون وجود ندارد. هنگامی که عضلات قلب آسیب می‌بینند، تروپونین وارد جریان خون شده و با افزایش آسیب قلبی، مقادیر بیشتری از تروپونین در خون آزاد می‌شود. سطوح بالای تروپونین در خون ممکن است به این معنی باشد که فرد دچار حمله قلبی شده است. حمله قلبی زمانی اتفاق می‌افتد که جریان خون به قلب مسدود شود که این انسداد می‌تواند کشنده باشد. اما تشخیص و درمان سریع این عارضه با استفاده از کیت الایزا تروپونین می‌تواند زندگی شخص را نجات دهد. علائم زیر می‌تواند نشانه‌های حمله قلبی یا آسیب دیدگی عضلات قلی باشد.

  • احساس درد شدید یا ناراحتی قفسه سینه
  • درد در سایر قسمت های بدن از جمله بازو، پشت، فک یا گردن
  • مشکل در تنفس
  • تهوع و استفراغ
  • خستگی
  • سرگیجه
  • استرس و دلهره شدید
  • تعریق

در صورت مشاهده هر یک از علائم فوق، انجام آزمایش تروپونین با استفاده از کیت الایزا ضروری است.

انواع تروپونین قلبی

به طورکلی 3 نوع تیپ تروپونین در بدن موجود است که در این میان، دو نوع تروپونین وجود دارد که بعد از آسیب عضله قلب بیشتر قابل تشخیص هستند که از حروف I و T برای تشخیص آنها استفاده می کنند.

 

تروپونین I: این نوع تروپونین (cTnI) مختص عضله قلب است.

تروپونین T: تروپونین (cTnT) در انواع دیگر ماهیچه ها وجود دارد، اما مقدار آن بسیار محدود است. تروپونین T در عضله قلب نیز ساختار کمی متفاوت دارد که در هیچ جای دیگر بدن وجود ندارد.

تروپونین C: این نوع تروپونین به کلسیم متصل می‌شود و تفاوتی میان تروپونین C در عضلات قلبی و اسکلتی وجود ندارد.

سطح تروپونین معمولاً در عرض 3 تا 12 ساعت پس از حمله قلبی به شدت افزایش می یابد و حدود 24 ساعت پس از حمله قلبی به اوج خود می رسد و  همچنین برای چندین روز بالا باقی می مانند. استفاده از کیت الایزا تروپونین در چنین شرایطی باعث تشخیص نوع عارضه قلبی در کوتاه‌ترین زمان ممکن می‌شود.

مشخصات کیت الایزا تروپونین

کیت الایزا تروپونین، برای اندازه گیری کمی پروتئین تروپونین I قلبی در سرم انسانی، پلاسما، سوپرناتانت‌های کشت سلولی و عصاره‌های سلولی و بافتی طراحی شده است. اساس عملکرد این کیت بدین صورت است که با قرار گرفتن نمونه خون یا سرم روی سطح کیت، ماده روی پد کونژوگه حرکت می‌کند و در نهایت ترکیبی از جنس ورقه طلا که ضد تروپونین است ، روی سطح را می‌پوشاند. این ماده براساس تراوایی نسبی غشاء، در امتداد غشاء حرکت می‌کند و با آنتی بادی ضد تروپونین که در قسمت کیت پوشانده شده، واکنش می‌دهد.

اگر تروپونین در سطح کیت به میزان 0.11 نانوگرم در میلی‌لیتر، 1.5 نانوگرم در میلی‌لیتر و یا مقادیر بیشتر وجود داشته باشد، در نهایت در سطح کیت خطوط رنگی مشاهده می‌شود که نشان دهنده نتیجه مثبت می‌باشد. اگر مقدار تروپونین در مایع مورد نظر صفر باشد، روی سطح کیت بدون تغییر می‌ماند. در این حالت نمونه مورد نظر روی سطح کیت حرکت کرده و رنگ صوتی یا بنفش روی کیت تشکیل می‌شود که این موضوع نیز نشان دهنده صحت عملکرد کیت الایزا تروپونین می‌باشد.

کاربردهای کیت الایزا تروپونین

کیت الایزا تروپونین نوعی رپید تست و روشی ایمن برای سنجش میزان تروپونین در بدن است. این نمونه کیت‌های آزمایشگاهی از روش کروماتوگرافی جانبی برای تعیین میزان آنزیم تروپونین قلبی I در خون یا پلاسما استفاده می‌کند. مهم‌ترین کاربردهای این نمونه کیت در آزمایشگاه‌های عبارتند از:

  • پیش بینی احتمال وقوع عارضه های قلبی میوکاردیت (التهاب عضله قلب)
  • استفاده از کیت الایزا تروپونین برای غربالگری سلامت جنین
  • تشخیص سندروم حاد کرونری
  • کنترل تغییرات تروپونین در بیماران مبتلا به عارضه‌های قلبی
  • تشخیص سکته قلبی یا همان انفارکتوس قلبی
  • قابل انجام برای بیماران با علائم درد قفسه سینه
  • ارزیابی شرایط بیماران پس از انجام جراحی
  • نظارت بر آنژین قلبی (محدود شدن جریان خون به قلب که باعث ایجاد درد در قفسه سینه می‌شود)

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

مزایای کیت الایزا تروپونین

کیت الایزا تروپونین دارای مزایای بسیار زیادی نسبت به سایر آزمایشات سنجش تروپونین است. از جمله مهم‌ترین مزایای این فناوری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سهولت در کاربرد
  • دقت بالا
  • صحت بالا در نمونه های بیولوژیکی
  • روشی کاملا بی‌خطر برای سنجش تروپونین بدن انسان
  • دارای قابلیت تکرار پذیری بالا
  • بدون نیاز به دستگاه یا تجهیزات آزمایشگاهی
  • دسترسی به نتیجه تست در مدت زمان کمتر از 15 دقیقه
  • کاهش زمان سنجش تروپونین

با توجه به مزایای فوق، بسیاری از کلینک‌های پزشکی و آزمایشگاه‌های تشخیصی طبی استفاده از کیت الایزا تروپونین را به سایر روش‌های سنجش تروپونین ترجیح می‌دهند.

راهنمای خرید کیت الایزا تروپونین

کیت الایزا تروپونین با برندهای ایرانی و خارجی مختلفی مانند مونوبایند، مونوکیت و… عرضه می‌شود. هنگام خرید محصول به اورجینال بودن کیت‌ها و قیمت محصول توجه کنید؛ ترجیحا محصولات آزمایشگاهی مورد نیاز خود را از فروشگاه‌های معتبر خریداری نمایید.

در فروشگاه اینترنتی نیاز آزمایشگاه، امکان خرید انواع کیت آزمایشگاهی از جمله کیت الایزا تروپونین وجود دارد. علاوه‌بر برندهای فوق، می‌توانید برای استعلام قیمت سایر برندهای کیت‌های آزمایشگاهی از طریق تماس با مجموعه نیاز آزمایشگاه اطلاع پیدا کنید. توجه داشته باشید که قیمت کیت‌های آزمایشگاهی خارجی نسبت به کیت‌های ایرانی بیشتر است.

جمع بندی

در این مقاله به طور کامل عملکرد این نوع کیت را برای تشخیص بیماری‌های قلبی بررسی کردیم. سریع‌ترین روش برای تشخیص عارضه‌های قلبی و سکته قلبی، استفاده از کیت الایزا تروپونین است. دقت و صحت بالا، تسریع در فرایند جوابدهی تست و عدم نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی باعث کاربرد گسترده این نوع کیت آزمایشگاهی شده است. بنابراین شما می‌توانید برای خرید آنلاین انواع کیت‌های آزمایشگاهی از برندهای داخلی و خارجی، از طریق وب سایت نیاز آزمایشگاه اقدام کنید.

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

راه های ارتباطی با ما :

نوشته معرفی کیت الایزا تروپونین اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>
https://niazeazmayeshgah.com/%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-%d8%aa%d8%b1%d9%88%d9%be%d9%88%d9%86%db%8c%d9%86/feed/ 0
کیت الایزا CRP + مشخصات و خرید آنلاین https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-crp/ https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-crp/#respond Sun, 02 Oct 2022 05:55:13 +0000 https://niazeazmayeshgah.com/?p=3993 کیت الایزا CRP + مشخصات و خرید آنلاین فهرست مطالب پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید : کیت تیروئید T3 آشنایی با CRP پنتراکسین یا پروتئین واکنشگر، یک پروتئین ماکر است که در فرایند التهابی شدید تولید می‌شود. در انواع مختلفی از تهاجم های بافتی از قبیل: سکته قلبی، عفونت، تومور بدخیم، آرتریت روماتوئید و … [...]

نوشته کیت الایزا CRP + مشخصات و خرید آنلاین اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>

کیت الایزا CRP + مشخصات و خرید آنلاین

فهرست مطالب

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

آشنایی با CRP

پنتراکسین یا پروتئین واکنشگر، یک پروتئین ماکر است که در فرایند التهابی شدید تولید می‌شود. در انواع مختلفی از تهاجم های بافتی از قبیل: سکته قلبی، عفونت، تومور بدخیم، آرتریت روماتوئید و … افزایش  CRP  اتفاق می‌افتد.

صفات ساختاری CRP

پروتئین CRP از پنج زنجیره پلی پپتیدی برابر ساخته شده و به واسطه‌ی کبد سنتز می‌شود. این پروئتین جرم ملکولی برابر با  120,000 دالتون دارد و حساس ترین واکنشگر در فاز حاد است. CRP به واسطه‌ی فعال کردن C1Q سیستم کمپلمان را شروع می‌کند. پس از آن CRP سبب اپسونیزاسیون در سلول ها می‌شود، اما مهم ترین فعالیت آن سم زادیی از سم های داخلی ساخته شده در برابر آسیب بافتی است.

مقدار نرمال CRP

این پروتئین در سرم اشخاص سالم به میزان کم وجود دارد و مقدار آن در التهاب های شدید مثل آسیب های بافتی، عفونت های پس از عمل و عفونت های باکتریایی بیشتر می‌شود. سنجش غلظت CRP معیار خوبی برای تشخیص و کنترل بیماری های روده‌ای و معده‌ای، بیماری های عفونی و روماتیسم حاد می‌باشد.

غلظت CRP نسبت به دوره سدیمنتاسیون (ESR) و تعداد گلبول های سفید، بعد از آغاز بیماری با سرعت زیادی افزایش می‌یابد و پس از آن با سرعت زیاد کاهش پیدا می‌کند. برای همین سنجش غلظت این پروتئین بسیار حساس تر از سنجش زمان سدیمنتاسیون (ESR)و شمارش تعداد گلبول های سفید است.

نتیجه آزمایش CRP عموما به این شکل است:

طبیعی: پایین تر از 10 میلی‌گرم در لیتر

زیاد: بیشتر یا برابر 10 میلی‌گرم در لیتر

شیوه های سنجش CRP

شیوه های ایمونوشیمی قادرند با دقت بالا، اندازه گیری CRP را انجام دهند. مقدار نرمال CRP در نوزاد تازه متولد شده پایین تر از mg/L 12 است و مقدار بیشتر آن با یک اختلال جدی همراه است. با استفاده از روش ایمونوشیمی می‌توان به بررسی امراض قلبی عروقی نیز کمک کرد.

چرا آزمایش C-Reactive Protein – CRP انجام می‌شود

همانطور که پیش تر گفته شد، CRP در برابر التهاب به جریان خون ریخته می‌شود و این یک روش جهت محافظت از بافت های بدن است. از این آزمایش جهت تشخیص یا کنترل بر شرایط به وجود آمدن التهاب، استفاده می‌شود.

برخی از شرایط ایجاد التهاب عبارتند از:

  1. عفونت قارچی
  2. بیماری های التهابی مربوط به روده و دیگر بیماری هایی که باعث خون ریزی و تورم معده می‌شوند
  3. عفونت های باکتریایی مثل سپسیس
  4. اختلال خود ایمنی مثل آرتریت روماتوئید یا لوپوس
  5. عفونت استخوانی که استئومیلیت گفته می‌شود

علت نیاز به تست CRP

اگر نشانه های عفونت باکتریایی داشته باشید، ممکن است لازم باشد این آزمایش را انجام دهید. علائم عفونتی عبارتند از:

  1. تب
  2. لرز
  3. تهوع و استفراغ
  4. ضربان قلب شدید
  5. تنفس پی در پی

* سطح CRP بستگی به میزان التهاب دارد. اگر سطح CRP کم شود، بیانگر کارکرد مناسب درمان است.

* برای انجام تست CRP شرایط ویژه‌ای قبل از آزمایش وجود ندارد و بیمار ملزم به ناشتا بودن نیست.

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

کیت الایزا CRP چه کاربردی دارد

کیت الایزا CRP جهت انجام کیفی و نیمه کمی پروتئین CRP در سرم است. به پروتئین هایی که بر اثر وجود مواردی مثل عفونت، التهاب، ویروس و نکروز تغییر غلظت می‌دهند، پروتئین های فاز حاد یا C-Reactive Protein گفته می‌شود.

موارد استفاده از کیت الایزا CRP

  1. جهت تشخیص یا مدیریت نشانه های التهاب در شخصی که مشکوک به داشتن شرایط شدید است مثل عفونت حاد باکتریایی، بیماری های التهابی مربوط به لگن و عفونت قارچی.
  2. این کیت جهت کنترل اشخاصی با امراض التهابی مزمن و بررسی اثر بخشی و عملکرد درمان مفید است.
  3. تعیین غلظت CRP جهت ارزیابی فرایند درمان اهمیت دارد.
  4. این کیت جهت ارزیابی وجود عفونت بعد از جراحی، استفاده می‌شود. CRP به مدت 2 تا 6 ساعت بعد از عمل افزایش می‌یابد و بعد تا سه روز بعد از آن کاهش پیدا می‌کند. اگر سطح CRP بعد از گذشت 3 روز همچنان بالا بماند، ممکن است نشان دهنده‌ی وجود عفونت باشد.

شیوه استفاده از کیت الایزا CRP

روش کیفی: (Qualitative)

  1. تمامی نمونه ها و معرف ها را در در دمای محیط اتاق می‌گذاریم. معرف لاتکس را آهسته تکان می‌دهیم
  2. یک قطره از کنترل مثبت ، سرم و کنترل منفی را روی صفحه مخصوص و در جایگاه های جداگانه قرار می‌دهیم.
  3. به هریک از آنها یک قطره معرف CRP اضافه می‌کنیم.
  4. محتویات مرحله قبل را به صورت جداگانه با اپلیکاتور مخلوط می‌کنیم.
  5. صفحه را حدود 2 دقیقه به صورت دورانی حرکت می‌دهیم
  6. به مشاهده و بررسی آگلوتیناسیون

نیمه کمی (Semi-Quantitative):

    1. با سرم فیزیولوژی 0,9 %، نمونه را رقیق می‌کنیم.
    2. (فرایند هر رقیق سازی مانند شیوه کمی است که پیش تر گفته شد) بعد از طی شدن فرایند رقیق سازی، معرف لاتکس CRP را اضاف می‌کنیم.
    3. اگر توانستیم آگلوتیناسیون را مشاهده کنیم، تیتر آن را محاسبه می‌کنیم و اگر امکان مشاهده نبود، در گزارش Negative ثبت خواهد شد.

تفسیر نتایج کیت الایزا CRP

مثبت (Positive): حضور آگلوتیناسیون بیانگر وجود پروتئین واکنشگر C در سرم است.

منفی (Negative): عدم مشاهده آگلوتیناسیون

محاسبه تیتر:

مقدار CRP بر طبق ug/ml = 7 ضرب در A ( A همان بیشترین رقت سرم می‌باشد که نشان دهنده‌ی آگلوتیناسیون است و عدد 7 مقدار حساسیت بر طبق میکروگرم بر میلی لیتر است).

*برخی از آزمایشگاه ها در عوض عدد 7 از 6 استفاده می‌کنند (عدد 6 را در فرمول جای گذاری می‌کنند).

محدودیت های کیت الایزا CRP

  1. شدت بازتاب آگلوتیناسیون بیانگر غلظت پروتئین CRP  نیست. واکنش کم می‌تواند با غلظت خیلی بالا زخ دهد.
  2. نمود پروزون می‌تواند سبب نتیجه منفی کاذب گردد. به همین جهت توصیه می‌شود سرم های منفی در مقدار رقت ۱:۱۰ مجددا تکرار شوند.
  3. سرمی که آلوده و یا لیپمیک باشد، قادر است بصورت کاذب واکنش مثبت ایجاد کند.
  4. مراجعان با تیتر بالا روماتوئید امکان دارد نتیجه مثبت دهند.

بیماری هایی که غلظت CRP در سرم را افزایش می‌دهند

1. سل
2. سرطان هایی که بدخیم‌اند
3. عفونت های ویروسی
4.سکته قلبی شدید
5. تب روماتیسمکس
6. عفونت های باکتریایی

قیمت کیت الایزا CRP

CRP AUDITH    412,000 تومان

HS-CRP MONOBIND   860,500 تومان

کیت CRP انیسان   100,000 تومان

خرید کیت الایزا CRP

جهت خرید کیت الایزا CRP و دیگر محصولات آزمایشگاهی با کیفیت به وبسایت نیاز آزمایشگاه NiazeAzmayeshgah.com مراجعه فرمایید. با استفاده از وبسایت ما بهترین محصولات را با کمترین قیمت خریداری خواهید کرد.

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

راه های ارتباطی با ما :

نوشته کیت الایزا CRP + مشخصات و خرید آنلاین اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>
https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-crp/feed/ 0
خرید کیت تیروئید T4 با بهترین کیفیت https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%aa%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%a6%db%8c%d8%af-t4/ https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%aa%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%a6%db%8c%d8%af-t4/#respond Sun, 02 Oct 2022 05:41:58 +0000 https://niazeazmayeshgah.com/?p=3983 خرید کیت تیروئید T4 با بهترین کیفیت فهرست مطالب پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید : کیت الایزا TSH آشنایی با هورمون T4  تیروکسین یا T4 هورمونی است که غده هیپوفیز آن را ترشح می‌کند. جایگاه غده‌ی هیپوفیز در ناحیه‌ی جلویی گردن است و مسئولیت آن ترشح هورمون های تیروئیدی است. فرایند تولید این هورمون از [...]

نوشته خرید کیت تیروئید T4 با بهترین کیفیت اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>

خرید کیت تیروئید T4 با بهترین کیفیت

فهرست مطالب

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

آشنایی با هورمون T4

 تیروکسین یا T4 هورمونی است که غده هیپوفیز آن را ترشح می‌کند. جایگاه غده‌ی هیپوفیز در ناحیه‌ی جلویی گردن است و مسئولیت آن ترشح هورمون های تیروئیدی است. فرایند تولید این هورمون از هیپوتالاموس و به واسطه‌ی تولید THR شروی می‌شود. سپس THR به هیپوفیز می‌رود و سبب ساخت TSH می‌گردد. تولید T4 به شکل مکانیسم فیدبک منفی، توسط هورمون TSH کنترل می‌شود. TSH به واسطه‌ی خون به غده تیروئید می‌رود و سبب ساخت هورمون های تیروئید و از جمله آنها؛ T4 می‌شود.

T4 جهت اعمال اثر، با حذف یک اتم ید، تبدیل به T3 می‌شود. این تغییر در بافت در کبد و بافت های مخصوصی که T3 در آن عمل می‌کند، اتفاق می‌افتد. T4 به صورت نرمال حدودا پنج درصد از هورمون تیروئیدی که در گردش خون موجود است را تشکیل می‌دهد. هورمون T4 را می‌توان با استفاده از تست ها و کیت های مختلف آزمایشگاهی، اندازه گیری نمود. سنجش T4 توتال به واسطه‌ی شیوه‌ی ایمونواسی بهترین و معتبرترین آزمایش غربالگری جهت تشخیص مشکلات تیروئیدی است.

عملکرد هورمون T4

هورمون های تیروئیدی و به ویژه هورمون T4، مسئول مدیریت میزان متابولیسم پایه بدن هستند، به طرزی که کاهش و افزایش این هورمون ها، اثر مستقیمی بر متابولیسم لیپیدها، پروتئین ها و گربوهیدرات ها دارد. اضافه بر اآن، این هورمون ها نقش بسزایی در رشد سلولی از ابتدای دوره جنینی دارند. هورمون T4، در مقدار سوخت و ساز، تنظیم دمای بدن و انرژی، نقش حائز اهمیتی دارد و به صورت عمده حدودا تمامی سلول های بدن از هورمون های تیروئیدی تاثیر می‌پذیرند.

دو نوع آزمایش T4

چون T4 در دو نوع در بدن وجود دارد، دو نوع آزمایش T4 نیز وجود دارد: یک تست T4 توتال یا کل و دیگر تست T4 آزاد.

T4 کل: مقدار T4 متصل به پروتئین را به همراه همه T4 های آزاد مورد بررسی و اندازه گیری قرار می‌دهد.

T4 آزاد: این آزمایش تنها T4 آزاد موجود در خون را اندازه می‌گیرد.

به دلیل اینکه T4 آزاد در بدن مورد استفاده است، ترجیح بر این است که به عوض آزمایش T4 کل، آزمایش T4 آزاد انجام گیرد.

چرایی سنجش هورمون T4

آزمایش T4 در واقع یک حالت مخصوص از آزمایش غده تیروئید است. سنجش این هورمون برای تشخیص صحیح بیماری هایی که علائم مشابه دارند و تعیین اختلالات هیپوفیز، تیروئید و هیپوتالاموس اهمیت دارد. غلظت T4 در نمونه های حاوی TBP زیاد ( برای مثال در حاملگی هیپرپروتئینمی، بیماری های ارثی با غلظت زیاد TBP ) و برعکس در بیشتر نمونه های حاوی TBG پایین تر از حد نرمال (مثل برخی از بیمارهای گوارشی و کلیوی) غلظت T4 از حد طبیعی کم تر است. بیشتر بیماری هایی که سبب افزایش T4 سرمی می‌شوندعبارتند از: بیماری گریوز، پرکاری تیروئید، گواتر مولتی ندولار سمی و… مقدار  T4 در کم کاری تیروئید مرکزی، تیروئیدیت هاشیموتو و رادیو تراپی کاهش می‌یابد.

کیت تیروئید T4 چیست؟

اصلی ترین هورمون تیروئیدی، T4 است. از کیت تیروئیدی T4 جهت اندازه گیری مقدار موجود این هورمون در سرم و در پی آن غربالگری اختلالات تیروئیدی یا اطمینان از نبود مشکل و سلامت تیروئید استفاده می‌شود. بنیان این کیت آنتی بادی های مشخص شده ای هستند که در نهایت کار نتایج بدست آمده با استاندارد ها مقایسه می‌شوند. غربالگری T4 با استفاده از روش های ایمونواسی جهت تشخیص اختلالات تیروئید مثل بیماری گریو و پرگاری تیروئید، بسیار دقیق می‌باشد.

موارد استفاده از کیت تیروئید T4

بنا بر آنچه پیش تر گفته شد، اندازه گیری مقدار هورمون با استفاده از کیت تیروئید T4 از آن جایی حائز اهمیت است که اختلال در عملکرد غدد تیروئیدی و ترشح غیر طبیعی هورمون T4 می‌تواند زمینه ساز مشکلات و بیماری های مختلفی گردد.

کیت تیروئید T4 به جهت وارسی پرکاری و کم کاری تیروئید، مورد استفاده قرار می‌گیرد. علاوه بر این از این کیت برای وارسی فرایند درمان اختلالات تیروئیدی و تنظیم نمودن دوز دارو ها استفاده می‌شود.

روش های مختلف سنجش هورمون T4:

  1. سنجش T4 با کیت الایزا: در بیشتر آزمایشگاه های ایران برای سنجش T4 از این کیت استفاده می‌شود.
  2. سنجش T4 به واسطه‌ی کمی لومینسانس.
  3. سنجش T4 به واسطه‌ی روش مرجع RIA.

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

طراحی کیت الایزا T4

در این کیت الایزا از آنتی بادی منوکلونال مخصوص که بر ضد یکی از فاکتور های آنتی ژنیک T4 طراحی شده است، استفاده می‌گردد. چاهک ها را میزان تعیین شده ای از آنتی بادی پوشش می‌دهیم. سپس مقدار معینی از سرم  و آنتی ژن را به درون چاهک ها می‌ریزیم. T4 و ANTI-T4 برای متصل شدن به آنتی بادی در کف چاهک ها به رقابت می‌پردازند. پس از طی زمان کافی، چاهک ها شستشو می‌شوند. اضافه کردن رنگزا سبب تولید رنگ آبی می‌شود. رنگ آبی پس از افزودن توقف کننده، تبدیل به زرد می‌شود. همبستگی معکوسی بین غلظت رنگ و غلظت T4 موجود در نمونه آزمایش وجود دارد.

انواع کیت تیروئید T4 برای انجام آزمایش

برای سنجش میزان T4 کیت های مختلفی وجود دارند. کیت الایزا T4، یک کیت با دقت و حساسیت زیاد، قابلیت تکرار پذیری و نتایج قابل اعتماد است.

علائم و نشانه های پرکاری تیروئید

علائمی که نشانگر پرکاری تیروئید و میزان بیشتر از حد نرمال T4 هستند، عبارتند از:

  1. اضطراب و استرس
  2. کاهش یافتن وزن
  3. بی خوابی
  4. احساس گرما و تعریق شدید
  5. نامنظم شدن ضربان قلب
  6. برآمدگی چشم ها
  7. متورم شدن جلوی گردن

علائم و نشانه های کم کاری تیروئید:

  1. احساس خواب الودگی و خستگی مفرط
  2. تمرکز ناکافی
  3. افزایش وزن
  4. پوست و موی شکننده
  5. یبوست
  6. ریزش مو در تمامی بدن
  7. حساسیت به سرما

شروط لازم برای مراجعه کننده، قبل از انجام کیت تیروئید T4

برای رسیدن به نتیجه بهتر و پیشگیری از تداخل در آزمایش، بهتر است بیمار قبل از انجام آزمایش ناشتا باشد (این مسئله اجباری نیست). برخی از دارو ها ممکن است در نتیجه‌ی آزمایش اختلال ایجاد کنند، به همین جهت بهتر است قبل از آزمایش، با آزمایشگاه در مورد داروهایی که مصرف می‌کنید، مشورت کنید. در صورتی که بیمار بادار باشد، بهتر است پیش از آزمایش آن را اطلاع دهد.

نمونه های لازم برای انجام آزمایش با کیت تیروئید T4

نمونه پلاسمای تازه یا سرم فرد بیمار برای انجام آزمایش با این کیت، لازم می‌باشد و دمای مناسب برای نگهداری این نمونه ها، دمای 2 تا 8 درجه  است.

تفسیر نتایج کیت تیروئید T4

برای تفسیر و بررسی نتایج بدست آمده از این کیت، لازم است نتایج را همراه با دیگر آزمایشات تیروئیدی مثل؛ T3 و TSH مورد بررسی قرار دهید.

قیمت کیت تیروئید T4

T4 IDEAL   665,500 _ 365,500   تومان

T4 PISHTAZ TEB  676,000 _ 382,500 تومان

T4 MONOKIT   788,600 _ 433,400 تومان

FREE T4 IDEAK  4458,000 تومان

MONOKIT FREE T4  556,600 تومان

خرید کیت تیروئید T4

برای خرید کیت T4 و دیگر محصولات آزمایشگاهی، به وبسایت نیاز آزمایشگاه NiazeAzmayeshgah.com مراجعه نمایید. با خرید از وبسایت ما، با کیفیت ترین کیت ها را با قیمت مناسب و در کمترین زمان ممکن، تحویل خواهید گرفت.

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

راه های ارتباطی با ما :

نوشته خرید کیت تیروئید T4 با بهترین کیفیت اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>
https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%aa%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%a6%db%8c%d8%af-t4/feed/ 0
خرید کیت تیروئید T3 با بهترین کیفیت https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%aa%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%a6%db%8c%d8%af-t3/ https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%aa%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%a6%db%8c%d8%af-t3/#respond Sun, 02 Oct 2022 05:34:17 +0000 https://niazeazmayeshgah.com/?p=3973 خرید کیت تیروئید T3 با بهترین کیفیت فهرست مطالب پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید : کیت الایزا تیروئید معرفی هورمون T3 غده تیروئید در ناحیه گردن قرار گرفته است و مسئول ترشح هورمون هایی است که مدیریت میزان سوخت و ساز سلول ها را بر عهده دارند. به صورت کلی تیروئید دو هورمون T4 که [...]

نوشته خرید کیت تیروئید T3 با بهترین کیفیت اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>

خرید کیت تیروئید T3 با بهترین کیفیت

فهرست مطالب

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

معرفی هورمون T3

غده تیروئید در ناحیه گردن قرار گرفته است و مسئول ترشح هورمون هایی است که مدیریت میزان سوخت و ساز سلول ها را بر عهده دارند. به صورت کلی تیروئید دو هورمون T4 که حاوی 4 اتم یدین است و T3 که حاوی 3 اتم یدین است، را می‌سازد. این دو هورمون نقش بسزایی در مدیریت دمای بدن، تپش قلب و مقدار متابولیسم سلول ها دارند. هیپوتالاموس TRH (هورمون مجرک هیپوفیز) ترشح می‌کند و هیپوفیز را جهت ترشح TSH برمی‌انگیزد. TSH بر غده تیروئید اثرگذار است و سبب رها سازی T4 و T3 می‌شود. این هورمون ها به نوبه‌ی خود سبب مدیریت فیدبک منفی TSH و TRH می‌شوند.

همانطور که گفته شد، هورمون T3 توسط غده تیروئید تشکیل می‌شود، البته تنها 20 درصد از مقدار این هورمون که در خون است، توسط غده تیروئید ساخته می‌شود و باقی آن، به وسیله‌ی فرایند تجزیه T4 در بافت های کلیه و کبد، (فرایند بافتی) تشکیل می‌شود. میزان آزاد T3 در خون حدود (0.3%) است که این مقدار بسیار ناچیز قادر است به درون بافت وارد شود و تاثیر بگذارد، باقی مانده آن به پروتئین ها متصل است که مهم ترین پروتئین ها، آلبومین و تیروکسین بایندینگ گلوبولین (TBG) می‌باشند. هورمون T3 نقش موثری در رشد بدن، سوخت و سازهای سلولی و رشد و تفاوت اندام های جنسی دارد.

یکی از شاخص های مهم به جهت بررسی مشکلات تیروئیدی،  مخصوصا هیپروتیروئیدیسم، سنجش TOTAL T3 است. میزان T3، نسبت به دیگر آژمایشات، شاخص مهم تری در تشخیص چگونگی عملکرد تیروئید می‌باشد.

موارد تجویز کیت تیروئید T3

کیت T3 و سنجش هورمون مربوط به کم کاری تیروئید، به جهت ارزیابی مقدار تبدیل بافتی هورمون T4 به T3 مورد استفاده قرار می‌گیرند. در صورتی که به اختلال در تبدیل بافتی شخصی مشکوک شویم، به اندازه گیری TSH و T4 به همراه T3 می‌پردازیم.

از طرف دیگر، این کیت و بررسی هورمون مربوط به پرکاری تیروئید، به جهت ارزیابی مقدار زیاد ساخته شده این هورمون ( به اصطلاح تیروتوکسیکوز) مورد استفاده قرارمی‌گیرند.

تعیین میزان غلظت T3 در تشخیص پرکاری تیروئید همرا با غلظت نرمال هورمون T4 و افزایش T3 اهمیت دارد. در بیمارانی که قبلا درمان شده اند، افزایش میزان T3 بدون افزایش میزان T4 نشانگر عود اختلال پرکاری تیروئید است.

سنجش هورمون T3 در بررسی اشخاص مبتلا به پرکاری که تحت درمان هستند و اشخاصی که بهبود یافته اند و به درمان خود پایان داده اند، مفید واقع می‌شود. این سنجش به ویژه در تعیین وضعیت بین عملکرد طبیعی و پرکاری غده تیروئید سودمند است.

غلظت T3 مانند T4 ، به همراه پرکاری تیروئید در دوران حاملگی، استروژن درمانی و دریافت قرص ضد بارداری افزایش پیدا می‌کند و نتیجه آن افزایش میزان غلظت TBG می‌باشد. کاهش میزان غلظت TBG با کاهش غلظت T3 همراه می‌شود. تغییرات صورت گرفته در غلظت، انعکاس صحیحی از وضعیت کارکرد تیروئید است.

در بیشتر موارد بیماری هیپرتیروئیدی میزان T3 و T4 بالاست اما در برخی حالات، از جمله Thyrotoxicosis تنها میزان غلظت T3 بالا است اما میزان T4 و TBG نرمال است. در بیماری ادنوم توکسیک پلامر و ندول های تیروئید نیز میزان زیاد T3 دیده می‌شود.

طراحی کیت تیروئید T3

در تست الایزا T3 از آنتی بادی های منوکلونال مخصوصی استفاده شده است که بر ضد یکی از فاکتورهای آنتی ژنیک T3 طراحی شده است. در طی این فرایند چاهک ها را با میزان غلظت تعیین شده ای از مونوکلونال آنتی بادی ANTI-T3 می‌پوشانیم. میزان مشخص آنتی ژن T3 و سرم با HRP به چاهک ریخته می‌شوند. در هنگام انکوباسیون، T3  و T3_HRP برای وصل شدن به آنتی بادی ANTI-T3 که در ته چاهک است، به رقابت می‌پردازند. بعد از گذشت 45 دقیقه انکوباسیون، شستشو صورت می‌گیرد. بعد از اضافه نمودن سوبسترا، رنگ آبی ایجاد می‌شود. با اضافه کردن متوقف کننده، تولید رنگ پایان می‌یابد و رنگ آبی تبدیل به زرد می‌شود. غلظت رنگ همبستگی معکوسی با میزان T3 در نمونه آزمایش دارد.

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

موارد استفاده و شیوه عمل کیت تیروئید T3

T3 قادر است به طور مستقیم، با اثرگذاری بر گیرند های خود، رونویسی ژنتیکی سلول ها را دست‌خوش تغییر کند. رونویسی ژنتیکی قادر به انجام نقش های مختلفی در بدن است که از جمله‌ی آنها؛ کنترل تپش قلب و مدیریت میزان رشد مو و… است.

با استفاده از کیت تیروئید T3 عملکرد غده تیروئید، هورمون پرکاری، هورمون کم کاری و بیماری گواتر را می‌توان بررسی کرد. کیت تیروئید T3 (تری یدو تیرونین)، شاخصی است برای تشخیص اختلالات تیروئیدی مثل؛ پرکاری تیروئید و سمیت یا عفونی شدن تیروئید که با استفاده از نتایج بدست آمده می‌توان درمان صحیح را شروع کرد. این کیت تیتراسیون T3 را با حساسیت و دقت بالا اندازه می‌گیرد. بررسی اثر بخشی داروها و ارزیابی فرایند درمان اختلالات تیروئیدی نیز از موارد استفاده این کیت می‌باشد.

گواتر نوعی بیماری است که در آن غده تیروئید به صورت غیر نرمال بزرگ می‌شود و علت آن میزان کم ید در رژیم غذایی شخص می‌باشد. برای بررسی این بیماری کیت تیروئید T3 همراه با دیگر شاخص های تیروئیدی، استفاده می‌شود.

روش ارزیابی هورمون T3 با کیت تیروئید T3

در غلبارگری کیت تیروئید T3، از یکی از روش های الایزا به نام کمی لومینسانس و همچنین  RIA استفاده می‌شود. الایزای رقابتی روشی است که برای کیت تیروئید T3 لحاظ می‌شود. در الایزای رقابتی، مقدار هورمونی که در سرم وجود دارد برای اتصال به آنتی بادی هایی که در کف چاهک هستند، با هورمونی مشخص شده رقابت می‌کنند. با استفاده از شیوه مقایسه، مقدار هورمون با استانداردهای آزمون بررسی می‌شوند. 

نشانه های میزان بالای هورمون T3

  1. افزایش تعداد ضربات قلب
  2. کاهش وزن
  3. تعریق زیاد
  4. عصبانیت

نشانه های میزان پایین هورمون T3

  1. یبوست
  2. افسردگی
  3. شکنندگی مو و ناخن
  4. احساس کسلی و تنبلی
  5. حساسیت زیاد به سرما
  6. صدای گرفته
  7. تورم صورت
  8. رنگ پریده و پوست خشک
  9. افزایش وزن
  10. افزایش سطح کلسترول خون
  11. درد و سفت شدن عضلات

قیمت کیت تیروئید T3

T3 IDEAL   665,500 _ 430,00 تومان

T3 PISHTAZTEB   795,000 _ 382,500 تومان

T3 UPTAKE monokit   433,400   تومان

T3 MONOBIND \ MONOKIT  788,600 _ 433,400 تومان

خرید کیت تیروئید T3

برای خرید کیت تیروئید T3 و دیگر محصولات آزمایشگاهی، به وبسایت نیاز آزمایشگاه NiazeAzmayeshgah.com مراجعه فرمایید. با خرید از وبسایت ما، محصولات با کیفیت را با قیمتی مناسب و تحویل در کمترین زمان ممکن خواهید داشت.

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

راه های ارتباطی با ما :

نوشته خرید کیت تیروئید T3 با بهترین کیفیت اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>
https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%aa%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%a6%db%8c%d8%af-t3/feed/ 0
خرید کیت الایزا TSH با بهترین کیفیت https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-tsh/ https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-tsh/#respond Sun, 02 Oct 2022 04:59:02 +0000 https://niazeazmayeshgah.com/?p=3962 خرید کیت الایزا TSH با بهترین کیفیت فهرست مطالب پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید : کیت الایزا CRP آشنایی با غده تیروتروپین یا TSH تیروتروپین (TSH) هورمونی است که از غده هیپوفیز ترشح و باعث تحریک نمودن غده تیروئید می‌شود. TSH دارای دو زیر واحد؛ به نام های آلفا و بتا می‌باشد که به واسطه‌ی [...]

نوشته خرید کیت الایزا TSH با بهترین کیفیت اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>

خرید کیت الایزا TSH با بهترین کیفیت

فهرست مطالب

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

آشنایی با غده تیروتروپین یا TSH

تیروتروپین (TSH) هورمونی است که از غده هیپوفیز ترشح و باعث تحریک نمودن غده تیروئید می‌شود. TSH دارای دو زیر واحد؛ به نام های آلفا و بتا می‌باشد که به واسطه‌ی پیوندی غیر کووالانی به یکدیگر متصل هستند. ساختار بنیادین در آلفای TSH با ساختار دیگر گنادوتروپین ها برابر است، اما زنجیره بتا یکسان نیست. میزان آزاد سازی هورمون TSH از راه غلظت هورمون های T3 و T4، به واسطه‌ی هورمون TRH (هورمون رها کننده تیروتروپین) کنترل می‌شود.

کیت الایزا TSH چیست و با آن چه نوع آزمایشی انجام می‌شود ؟

یکی از اساسی ترین نیاز های آزمایشگاه خرید کیت الایزا TSH است. این کیت برای تشخیص تیروئید مورد استفاده قرار می‌گیرد و به آن کیت TSH ، کیت تیروئید TSH و کیت هورمون TSH نیز گفته می‌شود.

مناسب ترین راه جهت اندازه گیری میزان و عملکرد تیروئید، سنجش سطح TSH موجود در خون است. اگر نتیجه کیت نشانگر بالا بودن یا پایین بودن سطح TSH (نسبت به مقدار طبیعی آن) باشد، این به معنای عملکرد نامناسب غده تیروئید است.

اگر سطح هورمون های T3 و T4 موجود در خون بیش از حد نرمال باشد، فرد علائمی ناشی از پرکاری تیروئید را تجربه خواهد کرد. شایع ترین عامل شناخته شده در پرکاری تیروئید یک اختلال مزمن به نام بیماری گریوز است که در آن سیستم ایمنی بدن کارکرد معمول خود را ندارد و بدن هورمون هایی تولید می‌کند که به TSH شباهت دارند و به همین جهت، هیپوفیز TSH کمتری را وارد جریان خون می‌کند.

از طرف دیگر، اگر سطح هورمون های تیروئیدی در خون کم تر از حد نرمال باشد، منجربه کم کاری تیروئید می‌شود. در کم کاری تیروئید میزان هورمون های T3 و T4 نرمال است، اما میزان TSH بیشتر از حد نرمال است. رایج ترین علت برای کم کاری تیروئید، تیروئیدیت هاشیموتو است.

بیماریی هایی که به علت عدم تنظیم هورمون TSH ایجاد می‌شوند

بیماری هایی که باعث زیاد شدن TSH خون می‌شوند عبارتند از: هیپوتیروئیدی که بصورت مادرزادی در نوزادان وجود دارد، کم کاری تیروئید تحت بالینی، کم کاری تیروئید نوع یک، رادیوتراپی، برداشتن غده تیروئید، هاشیموتو، تومور های ترشح کننده TSH .

بیماری هایی که باعث کم شدن TSH خون می‌شوند عبارتند از: پرکاری تیروئید تحت بالینی، بیماری گربوز، گواتر مولتی ندولار سمی، آدنوم تیروئید سمی و تیروئیدیت گرانولوما با نیمه حاد.

کیت الایزا TSH انسانی و مکانیزم

 کیت TSH انسانی بر اساس اندازه گیری عکس العمل ایمونو آنزیماتیک بر سطح فاز جامد تهیه شده است. سیستم این کیت به گونه ای است که از دو نوع آنتی بادی منوکلنال استفاده می‌شود. آنتی بادی منوکلنال قادراند علامت های آنتی ژنتیک متفاوتی را روی ذرات TSH تشخیص ‌دهند. در ابتدا در حفره های پوشیده شده از آنتی بادی ها TSH، نمونه های بیمار و سرم کنترل ریخته می‌شود. پس از آن آنتی بادی شماره دو ضد TSH  که به HRP وصل است، به داخل حفره ها افزوده می‌شود. در ادامه انکوباسیون انجام می‌گیرد و بعد از شستشو، سوبسترای TMB را می‌افزایم که باعث تولید رنگ آبی می‌شود. همبستگی مستقیمی بین شدت رنگ تولید شده و غلظت TSH نمونه ها وجود دارد. پس از افزودن متوقف کننده رنگ آبی تغییر یافته و تبدیل به زرد می‌شود. غلظت رنگ بدست آمده با اسپکتروفتومتر در طول موج 450 نانومتربررسی می‌شود.

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

مزیت های استفاده از کیت الایزا TSH

از مزیت های استفاده از کیت الایزا TSH؛ سرعت بالای کار، حساسیت زیاد، تکرار پذیری و اعتبار نتایج و شیوه کار آسان می‌باشد. اما اعتبار نتایج و قابل اعتماد بودن آن تا حدود زیادی مانند دیگر شیوه های آزمایشگاهی، به طریقه صحیح انجام دادن کار و توجه به جزئیات بستگی دارد. داخل هر کیت یک پروتکل مخصوص وجود دارد که قبل از شروع، باید مرور شود.

چگونگی روش کیت الایزا TSH و انواع آن

الایزا یک روش است که با استفاده از آن قادر به اندازه گیری و شناسایی پپتیدها، آنتی بادی ها و پروتئین ها می‌شویم. این روش، یکی از برترین روش ها برای بازشناخت تیتر آنتی بادی ها است.

ELISA می‌تواند با موفقیت در بررسی کمی آنتی ژن های یک نمونه (که عموما به شکل کیت های قابل دسترس هستند) به کار رود. از کیت الایزا با توجه به اندازه گیری حدود غلظت مارکر هدف، برای تشخیص بیماری های تیروئیدی، قلبی، تومورها و بیماری های متابولیکی استفاده می‌شود.

شیوه های مختلف اجرای تست الایزا عبارتند از:

  1. الایزای مستقیم
  2. الایزای غیر مستقیم
  3. الایزای ساندویچی
  4. الایزای رقابتی

طریقه کار با کیت الایزا TSH

کیت های TSH الایزا بر اساس روش ساندویچ و با به کارگیری آنتی بادی های مونوکلونال انجام می‌شوند.
در الایزای ساندویچ آنتی بادی های مخصوص را در ته میکروپلیت ها کوت می‌کنیم. پس از آن نمونه مورد مشاهده که دارای آنتی ژن هایی با غلظت نا مشخص است به همراه محلول هایی که غلظت مشخصی از آنتی ژن دارند، به جهت اینکه به آنتی بادی متصل شوند، به حفره های جداگانه‌ای ریخته می‌شوند. در صورتی که آنتی ژن در نمونه موجود باشد و انکوباسیون به قدر کافی انجام شود، آنتی ژن ها می‌چسبند. آن دسته از آنتی ژن ها که متصل نشدند بعد از شستشو از بین می‌روند و آنتی بادی جایگزین به حفره ها ریخته می‌شود. هر چقدر در محلول آزمون، آنتی بادی بیشتری حضور داشته باشد، آنتی بادی دوم به همان میزان بیشتر متصل می‌گردد.

بعد از انجام انکوباسیون، مجددا فرایند شستشو و از بین رفتن آنتی بادی های دومی که نچسبیده اند انجام می‌شود.در ادامه HRP با غلظت معین اضافه می‌شود و برای متصل شدن به آنتی بادی، به آن زمان داده می‌شود.
مرحله بعد شامل شستشوی نهایی و حذف تمامی آنزیم های نچسبیده می‌باشد و بعد ازآن، به جهت اینکه سوبسترا به تولید محصول رنگی بپردازد، لازم است با یک رنگ‌زا همراه گردد. پس از اتمام رنگ‌زایی، محلول متوقف کننده اضافه شده و میزان تولید شده رنگ، نشاندهنده‌ی مقدار آنتی ژن موجود در نمونه است. رنگ تولید شده با استفاده از دستگاه بررسی می‌شود و با توجه به آن یک منحنی از مقدار جذب نوری نسبت به غلظت آنتی ژن ها رسم می‌گردد. با مشاهده نمودار قادر خواهیم بود مقدار آنتی ژن ها را محاسبه کنیم.

قیمت کیت الایزا TSH

قیمت کیت tsh monokit  788,600 _ 433,400 تومان

قیمت کیت tsh ideal    665,500 _ 365,500  تومان

قیمت کیت tsh pishtaz teb  700,000 _ 390,000 تومان

خرید کیت الایزاTSH با بهترین کیفیت

برای خرید کیت الایزا TSH و دیگر محصولات آزمایشگاهی با کیفیت، کافی است به وبسایت نیاز آزمایشگاه NiazeAzmayeshgah.com سر بزنید. با استفاده از وبسایت ما، خریدی اینترنتی؛ با قیمت مناسب و ضمانت اصل بودن و همچنین تحویل در کمترین زمان ممکن را تجربه خواهید کرد.

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

راه های ارتباطی با ما :

نوشته خرید کیت الایزا TSH با بهترین کیفیت اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>
https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-tsh/feed/ 0
خرید کیت الایزا PTH + مشخصات و خرید آنلاین https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-pth/ https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-pth/#respond Fri, 23 Sep 2022 11:15:44 +0000 https://niazeazmayeshgah.com/?p=3950 خرید کیت الایزا PTH + مشخصات و خرید آنلاین فهرست مطالب پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید : کیت الایزا TSH ساختار هورمون PTH و عملکرد آن هورمون پاراتورمون (PTH) از سلول های چیف (chief cells) که از غدد تیروئید است، ترشح می‌گردد. در بدن 4 عدد از این غدد وجود دارد و در کناره های [...]

نوشته خرید کیت الایزا PTH + مشخصات و خرید آنلاین اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>

خرید کیت الایزا PTH + مشخصات و خرید آنلاین

فهرست مطالب

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

ساختار هورمون PTH و عملکرد آن

هورمون پاراتورمون (PTH) از سلول های چیف (chief cells) که از غدد تیروئید است، ترشح می‌گردد. در بدن 4 عدد از این غدد وجود دارد و در کناره های پشتی لوب های تیروئیدی واقع شده‌اند که مسئول مدیریت غلظت سرمی کلسیم بر عهده آنها است. فعالیت و عملکرد غده‌ی تیروئید و پاراتیروئید بصورت جداگانه از هم است. هورمون پاراتیروئید نوعی هورمون پروتئینی است. این هورمون از ProPTH که خود ساخته شده از prepro PTH است، تشکیل می‌شود.

PTH با بالا رفتن جذب روده ای کلسیم، بالا رفتن عملکرد استخوان کاه ها (برای نابود کردن بافت استخوان) و پایین آمدن دفع کلیوی، باعث بالا رفتن سطح کلسیم در خون می‌شود. البته تاثیر PTH بر بالا رفتن جذب روده‌ای بصورت مستقیم نیست و یک واسطه به نام ویتامین D3 در این عمل نقش دارد.

هورمون  PTH بر متابولیسم فسفر نیز تاثیر دارد. PTH در کلیه باعث پایین آمدن بازجذب فسفات از proximal tubule می‌شود و روده باعث افزایش PTH می‌شود. تمام این فرایند ها باعث بالا رفتن کلسیم خون می‌شوند.

با پایین آمدن PTH کم کاری پاراتیرویدیسم یا هیپوپاراتیرویدسیم ایجاد می‌شود و باعث کم شدن کلسیم سرم و افزایش یافتن فسفات می‌شود. ازدیاد بیش از حد نرمال PTH پرکاری پاراتیروئید یا هیپرپاراتیروئیدیسیم را به همراه دارد که سبب بالا رفتن کلسیم موجود در خون می‌شود. در اشخاصی که تومور های نابجای غیر پاراتیروئیدی دارند، نوعی هیپرپاراتیروئیدی کاذب دیده می‌شود.

هورمون PTH در غده پاراتیروئید، به صورت یک پپتید 115 اسید آمینه‌ای تولید می‌گردد که البته در اثر پروسه‌ی پروتئولیتیک به هورمونی با 84 اسید آمینه بدل می‌شود. PTH اساسا با اثرگذاری بر گیرنده های کلیه، استخوان، لوزالمعده، جفت، سیستم عصبی مرکزی و بیضه ها، سطح کلسیم را بالا می‌برد. این هورمون که به واسطه‌ی غده پاراتیروئید در واکنش به کلسیم پایین ترشح می‌شود، جذب کلسیم روده ها و کلیه و همچنین رها سازی در استخوان را بر می‌انگیزد. در افراد بهنجار، مدیریت ترشح PTH به صورت عادی به واسطه‌ی بازخورد منفی کلسیم سرم انجام می‌گردد. هورمون PTH در عرض کمتر از 4 دقیقه قادر است از گردش خون جدا شود.

هورمون کلسی تونین از نظر فیزیکی با هورمون PTH رقابت می‌کند و در صدد است تا کلسیم خون را کاهش دهد.

کیت الایزا PTH چیست

کیت الایزا PTH تستی است که به جهت تشخیص هیپرپاراتیروئیدی و جداسازی سبب هیپرکلسیمی غیر پاراتیروئیدی از پاراتیروئیدی و تعیین غلظت هورمون PTH، در سرم مورد استفاده قرار می‌گیرد. بررسی اثربخشی درمان در زمانی که شخص یک بیماری مرتبط با پاراتیروئید دارد نیز از موارد کاربرد کیت الایزا PTH می‌باشد

علت استفاده از کیت الایزا PTH

کیت الایزا PTH در موارد زیادی مورد استفاده قرار می‌گیرد. بخشی از موارد عبارتند از:

  1. تشخیص سبب عدم تعادل (کم یا زیاد بودن) کلسیم
  2. بررسی فعالیت پاراتیروئید
  3. تعیین سازی و جدا کردن هیپرپاراتیروئیدیسم نوع 1، 2 و 3
  4. جهت گرفتن تایید برداشتن غده یا غده های مشکل زا
  5. تعیین هیپوپاراتیروئیدیسم
  6. در طی جراحی جهت هیپرپاراتیروئیدیسم
  7. هنگامی که شخص جراحی هیپرپاراتیروئیدیسم دارد
  8. جهت بررسی عملکرد خوب غده پاراتیروئید بیمار توسط پزشک
  9. بررسی وضعیت مراجعانی که نارسایی کلیوی دارند و دچار عوارض احتمالی استئو دیستروفی کلیوی شده‌اند.

اساس کیت الایزا PTH

در این کیت به واسطه‌ی شیوه ساندویچ الایزا مقدار هورمون PTH (پاراتیروئید) در خون اندازه گرفته می‌شود. رایج ترین شیوه الایزا، شیوه ساندویچ است. در این شیوه از یک انتی بادی جهت گیر انداختن آنتی بادی در ته چاهک الایزا استفاده می‌شود و آنتی بادی ثانوی که با آنزیم مشخص شده است تحت عنوان شناساگر عمل می‌نماید. در این شیوه آنتی ژن می‌بایست حداقل دو منطقه آنتی ژنیک داشته باشد تا بتواند به هر دو آنتی بادی متصل گردد.

روند انجام کیت الایزا PTH

در مرحله اول، نمونه ها و استاندارد ها به صورت همزمان با آنتی بادی بیوتین دار و آنتی بادی نشاندار شده با آنزیم در چاهک ها آنکوبه می‌شوند. بعد از انجام آنکوبه برای جدا کردن واکنشگر های آزاد از واکنشگر های متصل، به شستشو چاهک ها می‌پردازیم. پس از آن آنزیم متصل شده به فاز جامد با استفاده از سوبسترا آنکوبه می‌شود. در پایان محلول متوقف کننده را جهت اتمام واکنش اضاف می‌کنیم که در پی آن رنگ زرد به وجود می‌آِید. غلظت رنگ با غلظت PTH در نمونه تناسب دارد. از استاندارد ها برای ساخت منحنی مقدار جذب استفاده می‌شود. سطح PTH در نمونه های بیماران به صورت مستقیم با استفاده از این منحنی تعیین می‌شود.

آماده سازی پیش از استفاده از کیت

  1. حدود یک ساعت پیش از انجام آزمایش، کیت را در دمای محیط قرار دهید. سپس تمامی ویال ها را به آهستگی تکان دهید تا مخلوط شوند.
  2. محلول شستشو را طبق دستورالعمل موجود در کیت آماده سازی و به خوبی مخلوط کنید.
  3. این مرحله به رقیق کردن کنترل ها و کالیبراتور اختصاص دارد؛ یک میلی لیتر آب مقطر را به هر یک از ویال های یک و دو از کنترل ها و A تا F برای کالیبراتورها می‌ریزیم و اجازه دهید تا لیوفلیزه به آهستگی حل شود و سپس به آهستگی مخلوط نماید.

نکته: كاليبراتورهایی را که آماده کردیم در دمای 2-8 درجه تنها یک روز پایدارند به همین جهت بعد از آماده شدن در دمای منفی 20 درجه باید نگهداری شوند (تنها یک بار می‌توان آن را ذوب کرد).

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

شرایط لازم پیش از انجام آزمایش PTH

قبل از آزمایش بهتر است به مدت 8 الی 12 ساعت ناشتا بمانید. در این مدت تنها می‌توانید مسواک بزنید و آب بنوشید ولی مواردی مثل کشیدن سیگار و جویدن آدامس اثرگذار در روند آزمایش خواهند بود و مجاز نیستند. اگر داروی مخصوصی استفاده می‌کنید، لازم است به پزشک خود اطلاع دهید.

نشانه های بالا بودن کلسیم

  1. تکرر ادرار
  2. تشنگی زیاد
  3. استفراغ و تهوع
  4. شکنندگی استخوان ها
  5. سنگ کلیه
  6. خستگی

نشانه های پایین بودن کلسیم

  1. گرفتگی عضلات
  2. بی نظمی ضربان قلب
  3. سوز سوز شدن انگشتان پا و دست

بیماری هایی که در اثر کمبود PTH ایجاد می‌شود

  1. مشکلات استخوانی
  2. اختلالات تیروئیدی
  3. مسمومیت بر اثر مقدار زیاد ویتامین D
  4. تومور های پاراتیروئیدی
  5. پایین آمدن جذب ویتامینD و کلسیم
  6. ساکوئید ( یک نوع التهاب چند سیستمی)

اختلالاتی که در اثر عدم تعادل PTH به وجود می‌آیند

1. درد بدن
2. خستگی مزمن
3.مشکل تمرکز
4. سر درد
5. افسردگی
6. پوکی استخوان
7. افزایش فشار خون
8. نارسایی کلیوی
9. ضعف حافظه

قیمت کیت الایزا PTH

کیت الایزا PTH برند مونوبایند، محدوده قیمت: 1,789,300 تومان

کیت الایزا ACCUBIND PTH 96T 1,789,300 تومان

خرید کیت الایزا PTH

جهت خرید کیت الایزا PTH و سایر محصولات آزمایشگاهی با بهترین کیفیت، به وبسایت نیاز آزمایشگاه NiazeAzmayeshgah.com مراجعه فرماید. با استفاده از وبسایت ما خریدی آنلاین؛ با قیمت مناسب و تحویل در کمترین زمان ممکن را تجربه خواهید کرد.

پیشنهاد می کنیم مطالعه نمایید :

راه های ارتباطی با ما :

نوشته خرید کیت الایزا PTH + مشخصات و خرید آنلاین اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>
https://niazeazmayeshgah.com/%d8%ae%d8%b1%db%8c%d8%af-%da%a9%db%8c%d8%aa-%d8%a7%d9%84%d8%a7%db%8c%d8%b2%d8%a7-pth/feed/ 0
کلاس بندی شیشه‌ آلات آزمایشگاهی https://niazeazmayeshgah.com/%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%b3-%d8%a8%d9%86%d8%af%db%8c-%d8%b4%db%8c%d8%b4%d9%87%e2%80%8c-%d8%a2%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%a2%d8%b2%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87%db%8c/ https://niazeazmayeshgah.com/%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%b3-%d8%a8%d9%86%d8%af%db%8c-%d8%b4%db%8c%d8%b4%d9%87%e2%80%8c-%d8%a2%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%a2%d8%b2%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87%db%8c/#respond Thu, 28 Oct 2021 07:30:07 +0000 https://niazeazmayeshgah.com/?p=267 شیشه ماده ای غیر آلی، سفت و سخت، شفاف و غیر بلوری است که از مخلوط اکسید های فلز در دمای بالا تشکیل شده است. قدیمی ترین و معروف ترین شیشه شناخته شده، شیشه های سیلیکاتی است که ماده پایه ای تشکیل دهنده آن ماسه است. ظروف شیشه ای به دلیل داشتن سه ویژگی شفافیت، [...]

نوشته کلاس بندی شیشه‌ آلات آزمایشگاهی اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>
شیشه ماده ای غیر آلی، سفت و سخت، شفاف و غیر بلوری است که از مخلوط اکسید های فلز در دمای بالا تشکیل شده است. قدیمی ترین و معروف ترین شیشه شناخته شده، شیشه های سیلیکاتی است که ماده پایه ای تشکیل دهنده آن ماسه است. ظروف شیشه ای به دلیل داشتن سه ویژگی شفافیت، قابلیت انعطاف پذیری و پایداری به طور گسترده‌ای در سراسر جهان مورد استفاده بسیار قرار می گیرد. از دیگر ویژگی های شیشه می توان به ضریب شکست، ویسکوزیته، مقاومت الکتریکی و نداشتن نقطه ذوب و جوش مشخص اشاره کرد.

شیشه در دماهای بالا تمایل به حفظ شکل فیزیکی خود دارد. با این حال به دلیل وجود نیروهای خارجی مانند گرانش، تحت وزن خود افت می کند. با ادامه روند افزایش دما، سطح شیشه به تدریج فرم خود را از دست داده و به دلیل نیروهای داخلی مانند کشش سطحی حالت خمیری(منطقه خمیری) به خود می گیرد.

انواع شیشه

به طور کلی سه نوع دسته از شیشه آلات در آزمایشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد.این سه دسته شامل شیشه نرم، شیشه سخت و شیشه با درجه حرارت بالا و قابلیت انتقال اشعه یو وی است.

شیشه نرم

شیشه های نرم به دلیل قابلیت ساییده شدن راحت تر نسبت به دیگر شیشه‌آلات، از نظر فیزیکی نرم تر از سایر شیشه ها محسوب می شوند. رایج ترین نوع شیشه نرم، شیشه سودا-لایم است. شیشه سودا-لایم مخلوطی از اکسید سدیم یا کربنات سدیم ، اکسید منیزیم و یا اکسید کلسیم است. شیشه های نرم به دلیل دمای ذوب پایین(نیاز کمتر به انرژی) و قابلیت استفاده طولانی مدت، ارزان ترین نوع شیشه برای تولید ظروف آزمایشگاهی محسوب می شود.

کیفیت این نوع شیشه ها بسته به میزان مواد تشکیل دهنده آن متفاوت است. اما به طور معمول 8 تا 12 درصد وزن شیشه را آهک و 12 تا 17 درصد وزن آن را سودا تشکیل می دهد. غلظت آهک در این دسته از شیشه بسیار مهم است. زیرا غلظت بیش از حد آهک موجب فرورفتگی در طول فرآیند تولید شده و از سوی دیگر غلظت کم آن موجب افزایش احتمال هوازدگی و یا واکنش با آب شود. از معایب این دسته از شیشه آلات میتوان به بالا بودن ضریب انبساط حرارتی آن اشاره کرد که هنگام برخورد با شعله گاز مقاوم نبوده و سریع شکسته و خرد می شود.

  • شیشه سودا-لایم

این نوع شیشه‌آلات آزمایشگاهی در برابر تاثیرات محیطی مانند اختلاف دما و محیط شیمیایی، مقاومت نسبتا خوبی دارد. از ویژگی های دیگر این ظروف می توان به راحتی در بازیافت آن ها اشاره کرد. از شیشه سودا-لایم معمولا برای تهیه  ظروفی مانند پیپت و مزور استفاده می شود. به هنگام استفاده از ظروف آزمایشگاهی سودا-لایم باید به این نکته توجه داشت که این ظروف به اندازه شیشه های بروسیلیکاتی مقاوم نیستند اما با این حال مقاومت هیدرولیتیکی خوبی از خود نشان می دهند. ترکیبات تشکیل دهنده شیشه سودا-لایم به صورت زیر است:

69-74% سیلیکون دی اکسید (SiO2)
5-12% اکسید کلسیم(CaO)
12-16% سدیم اکسید(Na2O)
 0-6% اکسید منیزیم(MgO)
  0-3% آلومینیوم اکسید(Al2O3)

شیشه سخت

این دسته از شیشه‌آلات به دلیل مقاومت بالا(3 برابر شیشه نرم) در برابر سایش، شیشه سخت نام گذاری می شوند. از نمونه های رایج این دسته می توان به شیشه های بروسیلیکات اشارکرد. این دسته از شیشه آلات نیاز به انرژی زیادی به هنگام ساخت داشته(در دمای بالا شکل می گیرد) و سریع تر سخت تر می شود. همچنین این گروه از شیشه به دلیل ضریب حرارتی پایین تر از انبساط ، در برابر شوک حرارتی مقاومت بیشتری نسبت به گروه قبل از خود نشان می دهند. همچنین این گروه از شیشه‌آلات از نظر شیمیایی در برابر محلول های قلیایی و بسیاری از مواد شیمیایی مقاومت بالایی دارند.

  • شیشه بروسیلیکات

شیشه های بوروسیلیکاتی به دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی فوق العاده علاوه بر ظروف آزمایشگاهی در ویال و سرنگ های موجود در داروخانه ها، تولید لامپ های روشنایی و یا هر آن چه که نیاز به مقاومت شیمیایی و حرارتی بالا دارد مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع شیشه به دلیل داشتن سیلیکا در ترکیبات خود، پس از قرار گرفتن در معرض آب یک لایه غیر متخلل از ژل سیلیکا بر روی شیشه ایجاد شده و باعث محافظت شیشه از محیط اطراف می شود.

شیشه های بوروسیلیکات در برابر تمامی مواد شیمیایی به جز هیدروفلوئوریک اسید، اسید فسفریک و محلول های داغ سدیم هیدروکسید مقاوم است. زیرا این مواد از ایجاد لایه سیلیکاژل بر روی سطح شیشه جلوگیری کرده و منجر به آسیب دیدگی شیشه می شود. ترکیبات موجود در شیشه بروسیلیکات:

% 70–80 SiO2
% 7–13 B2O3
% 4–8 Na2O
% 2–8 Al2O3

شیشه دمای بالا و انتقال UV

شیشه های دمای بالا با قابلیت انتقال UV که اغلب به عنوان کوارتز در آزمایشگاه ها شناخته می شود، محبوب ترین نوع شیشه در آزمایشگاه محسوب می شود. این دسته از شیشه برخلاف سایر شیشه‌آلات در دمای بالای 1200 درجه شکل خود را حفظ کرده و به دلیل ضریب انبساط حرارتی بسیار پایین می تواند شوک حرارتی را تحمل کند.

  • شیشه کوارتز

کوراتز یکی از فراوان ترین و گسترده ترین مواد معدنی موجود در طبیعت بوده و اغلب در همه سنگ ها(آذرین، رسوبی و یا دگرگون) می توان یافت کرد. از کوارتز به دلیل خلوص بالا، انبساط حرارتی کم، قابلیت تحمل دمای بالا، هدایت حرارتی پایین، مقاومت شیمیایی و استحکام دی الکتریک بالا در صنایع مختلف کاربرد دارد. یکی از این صنایع، صنعت شیشه سازی است. شیشه کوارتز حاوی مواد افزودنی نبوده و اغلب در تولید شیشه‌آلات آزمایشگاهی و یا تولید لامپ های قوسی فیلامنت مورد استفاده قرار می گیرد.

تفاوت شیشه و کوارتز در چیست؟

شیشه و کوارتز هر دو کریستالی بوده و برای اهداف صنعتی و یا تزئینی مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال از شیشه در ساخت منشور، پنجره، لوستر و آویز استفاده شده و در طرف مقابل، کوارتز معمولا در باتری های ساعت، شیشه‌آلات آزمایشگاهی و لامپ های قوسی مورد استفاده قرار می گیرد. با این حال چهار تفاوت عمده بین شیشه و کوارتز وجود دارد.

تفاوت در ترکیب سیلیکون دی اکسید

کریستال کوارتز(طبیعی و مصنوعی) دارای حداقل 99.9% سیلیسیم دی اکسید در ساختار خود است. در حالی که شیشه نهایتا از 80% سیلیسیم دی اکسید تشکیل شده است. از دیگر ترکیبات شیشه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

74-80% SiO2
15% NaO2
7-12% CaO
2-4% MgO
2% Fe2O3 – MnO – Al2O3 – TiP2 – SiO3

تفاوت در ساختار شیمیایی

سیلیسیم عنصری با چهار الکترون ظرفیتی است که به اتم اکسیژن متصل می شود. این پیوند از نوع کووالانسی و قطبی بوده و تشکیل یک سیستم کریستالی چهار ضلعی منظم می دهد. در طرف مقابل شیشه ساختار متقارنی نداشته و مولکول ها به صورت تصادفی پیوند ایجاد می کنند.

ساختار کریستالی کوارتز    ساختار کریستالی شیشه

مقاومت در برابر دما و فشار

با وجود این که در ساختار هر دو(شیشه و کوراتز) مقداری سیلیکا به کار رفته، اما کریستال کوارتز نسبت به کریستال شیشه مقاومت بالاتری در برابر فشار و دمای زیاد دارد.

عایق یا رسانای الکتریسیته

در صنایع، بسیاری از محصولات جهت کارکرد بهتر نیاز به عایق یا رسانای الکتریکی دارند. شیشه عایق الکتریسیته خوبی است، در حالی که کوارتز یک رسانای الکتریسیته است. به همین دلیل شیشه و کوراتز در بسیاری از محصولاتی که نیاز به هدایت و یا قطع جریان برق دارند، مورد استفاده قرار می گیرد.

کلاس بندی شیشه‌آلات آزمایشگاهی از نظر دقت اندازه‌گیری

شیشه‌آلات آزمایشگاهی از نظر دقت توسط انجمن مواد و آزمون آمریکا(ASTM) به 2 کلاس A و B تقسیم می شوند. کلاس A که اغلب شیشه های بروسیلیکات را شامل می شود، از میزان خطای کمتری برخوردار بوده و میزان مقاومت آن ها در برابر دما و مواد شیمیایی نیز بیشتر است. در طرف مقابل کلاس B قرار گرفته که  درصد خطای آن 2 برابر کلاس A است.

گروه دیگری از ظروف آزمایشگاهی مانند پیپت ها و بورت ها در کلاس AS طبقه بندی می شوند. کلاس AS از نظر دقت معادل کلاس A بوده و تفاوت آن در خروج سریع تر نمونه های مایع است. به عبارت دیگر زمان تحویل( حداقل زمان لازم برای خالی شدن یک نمونه مایع از ظرف) این ظروف کمتر است.

کلاس بندی شیشه‌آلات آزمایشگاهی براساس مقاومت هیدرولیتیکی(کلاس HGB)

واکنش هیدرولیتیکی(hydrolytic resistance) در واقع میزان واکنش آب با یک ترکیب شیمیایی دیگر است که منجر به تولید ترکیبات جدید می شود. طبق این استاندارد هرچه میزان مقاومت هیدرولیتیکی ظروف آزمایشگاهی کم باشد، احتمال آلوده شدن نمونه حین انجام واکنش بیشتر است. بنابراین شیشه‌آلات آزمایشگاهی را می توان به 5 کلاس HGB تقسیم بندی کرد. این تقسیم بندی براساس آزمایش دانه شیشه(glass-grain test) انجام شده و میزان یون های آزاده شده Na2O به عنوان معیار طبیقه بندی محسوب می شود. هرچه میزان یون آزاد شده سدیم اکسید(Na2O) بیشتر باشد، مقاومت هیدرولیتیکی شیشه کمتر است.

کلاس بندی شیشه‌آلات آزمایشگاهی بر اساس مقاومت هیدرولیتیکی

کلاس بندی شیشه آلات آزمایشگاهی بر اساس مقاومت در برابر اسیدها

کلاس بندی میزان کاهش جرم پس از ۶ ساعت تماس با محلول اسید هیدروکلریک (mg/dm2) توضیحات
S1 ۰ الی ۰/۷ مقاوم به اسید
S2 ۰/۷ الی ۱/۵ تاثیرپذیری کم
S3 ۱/۵ الی ۱۵ تاثیرپذیری متوسط
S4 بیش از ۱۵ تاثیرپذیری بالا

کلاس بندی شیشه آلات آزمایشگاهی بر اساس مقاومت در برابر محلول‌های قلیایی

کلاس بندی میزان کاهش جرم پس از ۳ ساعت تماس با محلول قلیایی(mg/dm2) توضیحات
A1 تا ۷۵ تاثیرپذیری کم
A2 ۷۵ الی ۱۷۵ تاثیرپذیری متوسط
A3 بیش از ۱۷۵ تاثیرپذیری بالا

ایمنی و حمل و نقل ظروف شیشه ای

  1. هنگام کار با ظروف آزمایشگاهی از عینک آزمایشگاهی، دستکش های محافظ و روپوش آزمایشگاهی استفاده کیند.
  2. قبل از استفاده از ظروف شیشه ای آن ها را از نظر شکستگی و یا ترک های ریز بررسی کرده و از استفاده از اینگونه ظروف جدا خودداری نمایید.
  3. به هنگام حرارت دادن ظروف شیشه ای از شعله متوسط استفاده کرده و از قرار دادن ظروف بر روی شعله مستقیم جدا خوددرای نمایید.(می توان از توری نسوز برای توزیع یکنواخت حرارت استفاده کرد)
  4. ظروف شیشه ای را به آرامی گرم و سرد کنید و هنگام انجام این گونه آزمایشات از ظروف یوروسیلیکات استفاده نمایید.
  5. از تحت فشار قرار دادن ظروف آزمایشگاهی نازک جدا خودداری کرده و به جای آن از ظروف شیشه ای ضخیم که دارای مقاومت مکانیکی بالایی دارند، استفاده کنید.
  6. هنگام استفاده از پیپت از مکیدن نمونه محلول جدا خودداری نمایید. زیرا ممکن است باعث مسمومیت، سوختگی و یا صدمه های جبران ناپذیر شود.
  7. از حرارت دادن و گرم کردن ظروف در دمای بیش از 420 درجه سانتی گراد خود داری کنید. زیرا باعث ایجاد شوک حرارتی در شیشه شده و نهایتا منجر به شکستن آن ها می شود.
  8. هنگام استفاده از دستگیره جهت جا به جایی ظروف شیشه ای از محافظ و یا روکش های محافظ استفاده نمایید تا از آسیب دیدگی شیشه جلوگیری شود.

توصیه های کلی جهت تمیز کردن ظروف شیشه ای

  • ظروف شیشه ای آزمایشگاهی را در اسرع وقت تمیز کرده تا از سفت شدن باقی مانده مواد جلوگیری شود.
  • برای از بین رفتن چربی موجود در ظروف ابتدا آن را با حلال آلی شسته و سپس با آب، آبکشی نمایید.
  • برای شست و شوی دستی ظروف شیشه ای از اسفنج ها یا برس های پلاستیکی ساینده استفاده نکنید.
  • برای تمیز کردن ظروف شیشه ای مورد استفاده در بخش میکروبیولوژی و زیستی ابتدا از مواد ضدعفونی کننده و یا انوکلاو استفاده کرده و سپس آن را ها را بشویید.
  • برای پاک کردن لکه های آهن موجود بر روی ظرف می توان از محلول اسید کلریدریک و آب استفاده کرد.
  • برای پاک کردن لکه های پرمنگنات موجود بر روی ظروف آزمایشگاهی می توان از مخلوطی از اسید سولفوریک و پراکسید هیدروژن 3% استفاده نمایید.

نوشته کلاس بندی شیشه‌ آلات آزمایشگاهی اولین بار در تجهیزات آزمایشگاه. پدیدار شد.

]]>
https://niazeazmayeshgah.com/%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%b3-%d8%a8%d9%86%d8%af%db%8c-%d8%b4%db%8c%d8%b4%d9%87%e2%80%8c-%d8%a2%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d8%a2%d8%b2%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87%db%8c/feed/ 0